aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Βίτορ Γκόμες στην «ακίδα» της Ομόνοιας (video)

Ο Βίτορ Γκόμες στην «ακίδα» της Ομόνοιας (video)

Σε προχωρημένες επαφές με ανασταλτικό μέσο βρίσκεται η Ομόνοια, με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν πως πρόκειται για τον 31χρονο Πορτογάλο Βίτορ Ούγκο Γκόμες ντα Σίλβα.

Ο ύψους 1,81 μέσος προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας Ρίο Άβε, από την οποία το 2008 και σε ηλικία 20 χρόνων, είχε δοθεί δανεικός στην Ιταλική Κάλιαρι, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αγωνιστεί, ενώ το 2013 παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Βίντεοτόν, στην οποία κατέγραψε 11 συμμετοχές. Η ουγγρική ομάδα τον απέκτησε την επόμενη σεζόν με ελευθέρα μετεγγγραφή, καθώς έληξε το συμβόλαιό του με την Ρίο Άβε και την σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 1 γκολ.

Την αμέσως επόμενη χρονιά, ο Βίτορ Γκόμες επέστρεψε στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Μορεϊρένσε, με την οποία υπέγραψε για δύο χρόνια, καταγράφοντας 47 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ ενδιάμεσα παραχωρήθηκε για ένα εξάμηνο στην τουρκική Μπαλικεσισπόρ, στην οποία αγωνίστηκε 13 ματς. Τη σεζόν 2016-17 πήγε ως ελεύθερος στην Μπελενένσες όπου αγωνίστηκε σε 28 ματς, ενώ από το καλοκαίρι του 2017 μέχρι και σήμερα ήταν στην Ρίο Άβε, μετρώντας 35 συμμετοχές και 5 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ