aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Βέρμες δεν ανησυχεί, έχει Τζιωνή - Ο νέος του ρόλος

Ο Βέρμες δεν ανησυχεί, έχει Τζιωνή – Ο νέος του ρόλος

Καμία ανησυχία δεν εμπνέει στον προπονητή της Κάνσας Σίτι, Πίτερ Βέρμες, η απουσία του Ούρι Ρόσελ και η αποχώρηση του Χοσέ Μάουρι από την ομάδα. Ο λόγος; Απλός, έχει Τζιωνή.

Όπως σημειώνουν αμερικανικά Μέσα, ο Κύπριος διεθνής είναι μια από τις επιλογές που έχει στη διάθεση του ο τεχνικός της Κάνσας, ενώ σκέφτεται και την χρησιμοποίηση του ως δεκάρι.

Δεν πρόκειται για θέση που δεν γνωρίζει ο Τζιωνής, αφού και ως ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν ως επιθετικός μέσος από τον Χένινγκ Μπεργκ.

Untitled

Το δημοσίευμα:

Δύο ήταν οι μεγάλες απουσίες από την προπόνηση της Τετάρτης για την Κάνσας Σίτι. Ο λόγος για τους Ούρι Ρόσελ και Χοσέ Μάουρι. Ο πρώτος τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς κόντρα στην Ατλάντα και θα λείψει, όπως επιβεβαίωσε και ο προπονητής Βέρμες, από τα επόμενα δύο ματς.

Η μεγαλύτερη όμως έκπληξη ήταν η απουσία του Αργεντινού που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα. Ο Μάουρι αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την Κάνσας Σίτι. Στο τελευταίο ματς με αντίπαλο την Ατλάντα αντικαταστήθηκε από τον Τζιωνή, ο οποίος έδειξε εργατικός και φάνηκε να αλλάζει το παιχνίδι της ομάδας.

Ο Βέρμες έδειξε να μην ανησυχεί για τις απουσίες των δύο, αφού όπως δήλωσε έχει πληθώρα επιλογών στα χέρια του. Ο Τζιωνής είναι μια από αυτές, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δεκάρι, κάτι που θα επιτρέπει στην Κάνσας να είναι πιο δημιουργική και να έχει καλύτερη κυκλοφορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ