aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Τζόρντι Γκόμεθ… πλήρωσε για να έρθει στην Ομόνοια!

Ο Τζόρντι Γκόμεθ… πλήρωσε για να έρθει στην Ομόνοια!

Το ζεστό ενδιαφέρον που επέδειξε η Ομόνοια για να τον αποκτήσει και ο τρόπος που τον προσέγγισε ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» Άνχελ Γκόμεθ, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφασή του Τζόρντι Γκόμεθ να πει το «ναι» για να ντυθεί στα πράσινα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο Γκόμεθ «αντέγραψε» τον Τόρρες και μετά μόνο τρεις Ισπανοί!

Όπως εξίσου σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι τόσο ο Καταλανός μέσος όσο και οι συμπαίκτες του στη Λέφσκι Σόφιας ήταν απλήρωτοι τους τελευταίους μήνες. Για να αποδεχτεί την πρόταση της Ομόνοιας ο 33χρονος ποδοσφαιριστής χρειάστηκε να… πληρώσει.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο Τζόρντι Γκόμεθ τα κάνει όλα και σκοράρει… (videos)

Πιο συγκεκριμένα, δεν απαίτησε οποιαδήποτε αποζημίωση από τους «μπλε» της Βουλγαρίας για το υπόλοιπο του συμβολαίου που διατηρούσε μαζί τους, κι ενώ μπορούσε να το κάνει από τη στιγμή που του χρωστούσαν τουλάχιστον δύο μηνιάτικα, έχοντας παράλληλα το δικαίωμα να διακόψει μονομερώς τη συνεργασία του μαζί τους, σύμφωνα με βουλγαρικά ΜΜΕ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο Ντάρμπισαϊαρ «τα βάζει» με τους γιατρούς

Η Ομόνοια λοιπόν δεν έδωσε μία για να τον αποκτήσει, ενώ –σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βουλγαρία- ο Τζόρντι Γκόμεθ κατά την αποχώρησή του από τη Λέφσκι έλαβε 15.000 ευρώ και κάποια χρήματα μπόνους για τον αριθμό των παιχνιδιών που έπαιξε στην ομάδα, όπως προνοούσε σχετική ρήτρα στο συμβόλαιό του.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Τζίμης» reloaded!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ