aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ «Τζόλε» κρύβεται πίσω από τον Χατζάρα

Ο «Τζόλε» κρύβεται πίσω από τον Χατζάρα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ο Δήμος Χατζάρας αποτελεί το τελευταίο θερινό μετεγγραφικό απόκτημα της Ομόνοιας. Ο 20χρονος ακραίος επιθετικός πέρασε -ένα 10ήμερο- από δοκιμαστικά, αγωνίστηκε για 60 λεπτά στην τιμητική του Νούνο Ασίς και την επομένη ανακοινώθηκε από τους πράσινους.

Ο μικρός θα εγγραφεί στον κατάλογο Β’ και θα περιμένει τις ευκαιρίες του για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, το οποίο του χάρισε τη μετεγγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς πριν από 4 χρόνια. Τότε, ο Χατζάρας προστέθηκε στην οικογένεια των ερυθρολεύκων από την αθλητικά ακαδημία Γιαννιτσών με τις… ευλογίες του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος ανάλαβε χρέη ατζέντη του ποδοσφαιριστή.

osfp«Ευχαριστώ την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, τον Σάββα Παπαδόπουλο και τους προπονητές μου που με βοήθησαν πολύ για να ανοίξω μια πόρτα στο όνειρο μου. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ οφείλω στους συμπαίκτες μου που με την συνεργασία μέσα στο γήπεδο , αλλά και έξω από αυτό, με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ. Τέλος δεν θα ξεχάσω τις ωραίες στιγμές που περάσαμε», είχε δηλώσει εκείνη την εποχή ο Χατζάρας.

osfp3Τα χρόνια πέρασαν και αφού έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό κατέληξε στην Ομόνοια και την Παρασκευή ο «Τζόλε» έκανε γνωστό πως ο 20χρονος ποδοσφαιριστής κατέληξε στους πράσινους της Λευκωσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ