aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Τζιωνής για κόσμο, μετεγγραφικά και Γιωργαλλίδη

Ο Τζιωνής για κόσμο, μετεγγραφικά και Γιωργαλλίδη

Στην κάμερα της Primetel μίλησε πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ερμή ο Αντώνης Τζιωνής.

Ο πρόεδρος του σωματείου αναφέρθηκε αρχικά στο γεγονός ότι ματς θα διεξαχθεί μπροστά σε άδειες εξέδρες αλλά και στην επιλογή της ώρας έναρξης του αγώνα: «Οι άδειες κερκίδες μόνο θλίψη προκαλούν στο ποδοσφαιρόφιλο κοινό. Το ποδόσφαιρο δεν παίζεται με άδειες κερκίδες. Είναι κάτι που θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα. Θα κάνουμε ότι περνά απ’ το χέρι μας να μην επαναληφθεί. Είναι κρίμα και ντροπή για το ποδόσφαιρο. Όσο για την ώρα, είναι γεγονός πως είναι μια περίεργη ώρα. Εύχομαι η αναγκαιότητα που οδήγησε την Ομοσπονδία να ορίσει τέτοια ώρα να εκλείψει».

Μιλώντας για τον κόσμο της ομάδας είπε: «Δεν χωράνε διαμάχες στην οικογένεια της Ομόνοιας. Η Ομόνοια ανήκει στον λαό της σε αυτό τον υπέροχο κόσμο. Ο κόσμος αναγνωρίζει ότι γίνεται μια νέα αρχή και αυτό καταγράφεται στα θετικά»

Αναφερόμενος στο οικονομικό, τόνισε: «Από την προηγούμενη διοίκηση είχε τεθεί ένας χρονικός ορίζοντας τριών χρόνων στον οποίο θα ξεπερνούσαμε το μεγάλο οικονομικό βάρος που είχε συσσωρευθεί. Βρισκόμαστε στον τρίτο χρόνο και είμαι σε θέση να πω ότι μετά και από αυτή την χρονιά η οικονομική πίεση θα χαλάρωση»

Τέλος, ο Αντώνης Τζιωνής μίλησε για τα μεταγραφικά και για την αποχώρηση του Αντώνη Γιωργαλλίδη: «Βρίσκεται εδώ μαζί μας ο Κρέσιτς και η διαδικασία ενίσχυσης θα συνεχιστεί μέχρι την τελευταία μέρα της μεταγραφική περιόδου. Όσον αφορά στον Αντώνης είναι εδώ μαζί μας για τελευταία φορά και επί της ευκαιρίας να του ευχηθώ κάθε καλό γιατί είναι ένα σπάνιο παιδί και ένας σπουδαίος άνθρωπος»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ