aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ο Τούρε αποκτήθηκε λόγω Οικονομίδη»

«Ο Τούρε αποκτήθηκε λόγω Οικονομίδη»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ο Νίκος Νταμπίζας στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου εξήγησε τους λόγους της αποχώρησης του Γιώργου Οικονομίδη από την Ομόνοια και αποκάλυψε πως ο Τούρε αποκτήθηκε γιατί εξέφρασε την πρόθεση να αποχωρήσει πριν από καιρό.

Για τον Οικονομίδη: «Ο Γιώργος είχε την άποψη του, ήξερα ότι του έγινε από πριν μία πρόταση, η οποία δεν καρποφόρησε. Όταν τελείωσε η περσινή σεζόν κάναμε ξανά μία κουβέντα όπου συζητήσαμε το μέλλον του και αρχικά φτάσαμε σε μία αμοιβαία απόφαση.

Στη συνέχεια ζήτησε ξανά συνάντηση πριν από την προετοιμασία και μου εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει εκτός Ομόνοιας για λόγους που αυτός γνώριζε. Του εξήγησα ότι η ομάδα δεν πέτυχε κάποιο στόχο, έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο και δεν μπορούσαμε να του προσφέρουμε κάτι περισσότερο στις απολαβές.

Επίσης, ο ίδιος δεν ήταν ικανοποιημένος με την παρουσία του, ενώ εγώ από την πλευρά μου του είπα ότι όλοι οι παίχτες αρχίζουν από το μηδέν την προσπάθεια τους, με νέο προπονητή και αν αξίζει θα το δούμε στο τέλος».

Και πρόσθεσε: «Μετά από δύο μέρες, όμως, με ενημέρωσε πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, η διοίκηση τόνισε πως δεν θα σταθεί εμπόδιο, αλλά αφού είχε συμβόλαιο όρισε μία τιμή και έγινε χθες η μετεγγραφή του. Η μετεγγραφή του Τουρέ είχε αυτόν τον ορίζοντα για να είμαστε καλυμμένοι και αυτό ήρθε χθες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ