aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Τιάγκο αποχαιρετήσε την Ομόνοια: «Δεν έχω λόγια γι' αυτά τα δύο χρόνια»

Ο Τιάγκο αποχαιρετήσε την Ομόνοια: «Δεν έχω λόγια γι’ αυτά τα δύο χρόνια»

Η Ομόνοια αποχαιρέτησε τον Τιάγκο, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, μέσω ενός βίντεο τριών λεπτών που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Βραζιλιάνου να αποχαιρετήσει τους πράσινους μέσω ανάρτησης.

Η ανάρτηση του Τιάγκο:

Ευχαριστώ Ομόνοια!

Η ζωή είναι φτιαγμένη από κύκλους, που έχουν αρχή, μέση και τέλος. Η Ομόνοια ήταν ένας εκπληκτικός κύκλος στην καριέρα μου. Δεν έχω λόγια να καθορίσω αυτά τα δύο χρόνια. Όταν έφτασα, είπα σε όλους εκεί ότι θα είμαστε πρωταθλητές, και είμαστε! Εν μέσω πανδημίας, που ο κόσμος κλαίει, εμείς έχουμε την ευκαιρία να γιορτάζουμε. Ο Θεός είναι τόσο καλός μαζί μας. Κανείς δεν μπορεί ποτέ να τον πάρει μακριά από εμάς, γράφτηκε η ιστορία. Όλοι όσοι υποστηρίζουν την Ομόνοια έχουν μερίδιο σε αυτήν. Και γι’ αυτό είμαι τόσο ευγνώμων. Σε ευχαριστώ Θεέ μου γιατί όταν πολλοί αμφέβαλαν, μου επέτρεψες και με ενθάρρυνες να συνεχίσω.

Ευχαριστώ Ομόνοια, τους παίκτες, τον προπονητή, τους φυσιοθεραπευτές, τη διοίκηση, τον Πρόεδρο και φυσικά τους οπαδούς για όλη την υποστήριξη και την αγάπη που έλαβα. Ελπίζω να είστε όλοι ασφαλείς και υγιείς.

Θα τα πούμε σύντομα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ