aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ θρύλος Βαλντεράμα σύμμαχος του Ορτέγα: «Παίζει παντού στον κόσμο»

Ο θρύλος Βαλντεράμα σύμμαχος του Ορτέγα: «Παίζει παντού στον κόσμο»

Η επιθυμία του Μαϊκέλ Ορτέγα να επιστρέψει στην Ατλέτικο Τζούνιορ της Μπαρρανκίγια δίχασε τον κόσμο της ομάδας. Ο Κολομβιανός επιτελικός μέσος αποχώρησε από την Ομόνοια και δήλωσε ξεκάθαρα την επιθυμία του να ενταχθεί στους «καρχαρίες», όμως η τοποθέτησή του αυτή έφερε έντονες αντιδράσεις.

Μάλιστα, ο θρύλος της Τζούνιορ δε Μπαρρανκίγια και του κολομβιανού ποδοσφαίρου Ιβάν Ρενέ Βαλενσιάνο. Ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών του τοπικού πρωταθλήματος με 217 τέρματα έκανε σκληρή κριτική στον Μαϊκέλ Ορτέγα και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα. Κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής στο «Todos Juegan» του Μπαρρανκίγια  ειπώθηκε ότι ο Ορτέγα ξεπέρασε τα όρια της πειθαρχίας κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αυτός ήταν ο λόγος αποχώρησής του από τους «καρχαρίες το 2016. Επομένως, σημείωσε ο Ιβάν Βαλενσιάνο δεν θα ήθελε να τον δει ξανά αυτή την «ωρολογιακή βόμβα» στην ομάδα. Μάλιστα, τραγούδησε on air ένα τραγούδι κατά του Μαϊκέλ Ορτέγα. Στους στίχους γίνεται λόγος για την κακή εξωγηπεδική ζωή του Ορτέγα και την επιθυμία του να πάρει χρήματα εις βάρος της Τζούνιορ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής βρήκε σύμμαχο την κορυφαία προσωπικότητα του κολομβιανού ποδοσφαίρου, τον ιδιόρρυθμο επιτελικό μέσο, Κάρλος Βαλντεράμα, ο οποίος μιλώντας στο «Sports Informants» στο κανάλι «Emisoras ABC» ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Ορτέγα.

«Νομίζω ότι ο Ορτέγα μπορεί ακόμα να παίξει στην Ατλέτικο. Έχει ποιότητα. Είναι ακόμα νέος για να παίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Εγώ πήγα στο Παγκόσμιο Κύπελλο σε ηλικία 29 ετών. Ο Ορτέγα έχει ακόμα ποιότητα να παίξει οπουδήποτε στο κόσμο», ήταν η σχετική αναφορά του Βαλντεράμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ