aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ… τελειωμένος Φελτχούιζεν και η εξέλιξη με Κάι

Ο… τελειωμένος Φελτχούιζεν και η εξέλιξη με Κάι

Ο ρεπόρτερ της Ομόνοιας στην GoalNews, Κώστας Καλλής, μίλησε στον Active, στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» και αναφέρθηκε σε όλη την πράσινη επικαιρότητα. Όπως ανέφερε, σήμερα αρχίζει η προετοιμασία της Ομόνοιας ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τη Δόξα, ενώ το κλίμα στις τάξεις των πρασίνων δεν είναι καλό μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ.

Σχετικά με τις επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις, ανέφερε ότι ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν από το ρόστερ, ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Φελτχούιζεν θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του «τριφυλλιού», αφού η διοίκηση της Ομόνοιας θα κινηθεί για απόκτηση τερματοφύλακα στη μετεγγραφική Ιανουαρίου. Ο Ολλανδός δεν έπεισε την τεχνική ηγεσία παρά την πίστωση, ενώ θα αποκτηθεί επιτελικός και ανασταλτικός μέσος.

Τέλος, η κατάσταση του Εκίθα (πατήστε εδώ) θα καθορίσει αν θα αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός, έτσι ώστε να προχωρήσει σε αντικατάσταση του παίχτη στη συγκεκριμένη θέση. Η κατάσταση του… ξεχασμένου Κάι, έχει ως εξής: Δεν θα εγγραφεί τον Ιανουάριο, αφού δεν θα είναι έτοιμος να βοηθήσει στις υποχρεώσεις της Ομόνοιας, και αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι για τις οριστικές αποφάσεις της διοίκησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ