aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Ταραπουλούζης πρότεινε στον Λάρκου παίκτες που παίζουν στην Κύπρο

Ο Ταραπουλούζης πρότεινε στον Λάρκου παίκτες που παίζουν στην Κύπρο

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ομόνοια θα αρχίσουν τις επόμενες μέρες το πλάνο προγραμματισμού ενόψει της νέας σεζόν. Όπως ανέφερε ο Διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ των πρασίνων, Σίμος Ταραπουλούζης στον Active (107,4 & 102,5)  και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» έγινε αρκετή προεργασία στο θέμα των μετεγγραφών, αν και όπως ανέφερε δεν κατατέθηκε επίσημη πρόταση για κανέναν ποδοσφαιριστή.

Οι σχετικές δηλώσεις

Έχεις εντοπίσει παίκτες στην Κύπρο που να θέλει η Ομόνοια να τους αποκτήσει; «Υπάρχουν παίκτες στην Κύπρο, υπάρχει ταλέντο, άφθονο ταλέντο. Υπάρχουν κι άλλα ταλέντα στην Ομόνοια, αλλά και σε άλλες ομάδες. Τους παρακολουθούμε σε συνεργασία με την ακαδημία μας, παρακολουθούμε αρκετούς ποδοσφαιριστές».

Προτάσεις για παίκτες που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες έχετε καταθέσει; «Δεν έχουμε καταθέσει καμία πρόταση σε καμία άλλη ομάδα».

Εσύ στον Νεόφυτο Λάρκου, εσωτερικά, έχεις εισηγηθεί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Κύπρο; «Ναι, ναι. Έχουμε κάνει αρκετή προεργασία στο θέμα των μετεγγραφών και με Κύπριους παίκτες και με ξένους που παίζουν στην Κύπρο».

Διαβάστε επίσης: Ταραπουλούζης: «Ο Παπασταύρου ρωτάει και ξέρει τα πάντα. Θέλει λογικές απαντήσεις»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ