aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ ταπεινός Κακουλλής εξιτάρει τους Ομονοιάτες

Ο ταπεινός Κακουλλής εξιτάρει τους Ομονοιάτες

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Τι κι αν αγωνιζόταν ως αλλαγή; Έψαχνε με… μανία το γκολ στην ανδρική ομάδα της Ομόνοιας, το οποίο πέτυχε στην πρώτη του εμφάνιση στο αρχικό σχήμα. Ο λόγος για τον Ανδρόνικο Κακουλλή. Ο 18χρονος επιθετικός της αντικατέστησε επάξια τον τιμωρημένο Ματ Ντάρμπισαϊρ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (3-2) αφού διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του, ενώ είχε και συμμετοχή στο τρίτο τέρμα που πέτυχε ο Τιάγκο. Μάλιστα, αν ο Τόνιο δεν απέκρουε το ψαλιδάκι του 18χρονους άσου, τότε θα μιλούσαμε για γκολ-highlight από τον Κακουλλή.

Φαινόταν από την αρχή της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου πως ο Χένινγκ Μπεργκ κάτι είδε, κάτι εντόπισε στον νεαρό και φιλόδοξο επιθετικό. Ο Νορβηγός τεχνικός έχει αποδείξει με κάθε τρόπο πως δεν είναι και το… καλύτερο του να προχωρεί σε αλλαγές είτε από παιχνίδι σε παιχνίδι, είτε κατά τη διάρκεια ενός ενενηνταλέπτου. Ωστόσο, ο Κακουλλής σε 7 από τα 13 παιχνίδια αγωνίστηκε ως αλλαγή και κέρδισε ουκ ολίγες φορές το χειροκρότημα των φιλάθλων του «τριφυλλιού». Ο ίδιος προσπάθησε να το ανταποδώσει το πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου (22/12).

Διαβάστε επίσης: BINTEO: Ο Ουζόχο… τρελάθηκε και φώναζε «αιώνια» χωρίς τις πατερίτσες

Ο Κακουλλής με δυνατό πλασέ νίκησε τον Τόνιο πέτυχε το 2-1 και πανηγύρισε με έναν τρόπο που απογείωσε τον κόσμο. Φίλησε το τριφύλλι στο στήθος και έστειλε τους φιλάθλους των πρασίνων στους εφτά ουρανούς. Ένα δικό τους παιδί κάνει τα πρώτα του αποφασιστικά βήματα και δείχνει ικανός να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της ομάδας σε μία εξαιρετικά δύσκολη θέση όπως αυτή του επιθετικού. Σεμνά και ταπεινά «ρουφάει» σαν σφουγγάρι τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου και σκύβει το κεφάλι. Το ταλέντο και την όρεξη την έχει. Όλα τα άλλα, θα έρθουν με τον χρόνο και την σκληρή δουλειά.

Διαβάστε επίσης: Ο Παπασταύρου έβαψε «πράσινη» την Νέα Υόρκη για την Ομόνοια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ