aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ στόχος της Ευρώπης δεν αλλάζει

Ο στόχος της Ευρώπης δεν αλλάζει

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δεν μπόρεσε και πάλι να κάνει το βήμα παραπάνω η Ομόνοια, που στα τρία τελευταία ντέρμπι μέτρησε μόλις μια νίκη (επί της ΑΕΚ), έχασε από την ΑΕΛ στις λεπτομέρειες και προχθές μ’ ένα βαρύ σκορ, σ’ ένα ντέρμπι που έχει να λέει για τη διαιτησία.

Η νέα ήττα των πρασίνων σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Απόλλωνα χθες, είχε ως αποτέλεσμα να υποχωρήσουν στην 5η θέση της βαθμολογίας. Ισοβαθμούν με τον Απόλλωνα, όμως η ομάδα της Λεμεσού είναι στην 4η θέση λόγω του μεταξύ τους αποτελέσματος. Η διαφορά από την κορυφή αυξήθηκε στους 8 βαθμούς.

Βεβαίως, στην Ομόνοια κανείς δεν μίλησε για τίτλο. Στόχος ήταν και παραμένει η έξοδος στην Ευρώπη. Είναι ένας στόχος που φαντάζει εφικτός, παρόλο που αναμένεται να δοθεί μεγάλη μέχρι τέλους αν κρίνουμε από τα σημερινά βαθμολογικά δεδομένα.

Στην Ομόνοια θα επιδιώξουν να ενδυναμώσουν την ομάδα τους τον Ιανουάριο (πρέπει να θεωρούνται δεδομένες δυο κινήσεις, στόπερ και ανασταλτικός μέσος), αυξάνοντας έτσι και τις πιθανότητες επιτυχίας. Αυτό είναι δουλειά του Νίκου Νταμπίζα, που φαίνεται να έχει προετοιμάσει το έδαφος για να είναι έτοιμος να «χτυπήσει» εγκαίρως και να μη χαθεί χρόνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ