aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ο στόχος επετεύχθη»

«Ο στόχος επετεύχθη»

Ικανοποιημένος για το γεγονός ότι η ομάδα του εξασφάλισε την έξοδο στην Ευρώπη, δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά το τέλος του αγώνα.

«Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο. Δώσαμε πολλά παιχνίδια σε λίγο χρονικό διάστημα, όλα ήταν ντέρμπι. Ήρθε και το αποτέλεσμα με τον ΑΠΟΕΛ που δεν το περιμέναμε καθόλου. Είχαμε και ψυχολογική κούραση. Το ζητούμενο ήταν να ανεβάσω την ομάδα χωρίς να επηρεαστεί.

Δεν μπορώ να έχω παράπονο απ’ τα παιδιά, κάναμε κάποιες αλλαγές και ήθελα να φρεσκάρω την ομάδα. Φοβόμουν την ομάδα της Σαλαμίνας, φαίνεται ότι είναι πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Μπορεί να μην έχει στόχους αλλά τα καινούργια παιδιά φαίνεται ότι έχουν μέλλον.

Βγήκαμε Ευρώπη και ήταν στόχος μας, αλλά αυτές τις μέρες πρέπει να ξεκουραστούμε και σιγά σιγά να ετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια, τα δυο του πρωταθλήματος και τον τελικό. Περίμενα να ξεμπλέξουμε γιατί θέλω να δώσω χρόνο και σε άλλα παιδιά.

Κάθε καλύτερο στη Σαλαμίνα στη συνέχεια. Είμαι σίγουρος πως του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτεροι. Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα, θα περάσουμε λίγες μέρες με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και από Δευτέρα ξανά δουλειά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ