aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Σταυρινού για την φανέλα του Ασίς

Ο Σταυρινού για την φανέλα του Ασίς

Ο Στάθης Σταυρινού, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου της Ομόνοιας, αποφάσισε να προσφέρει -όπως ενημέρωσε και η Ομόνοια- υπογεγραμμένη φανέλα του Νούνο Ασίς για ενίσχυση του συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»!

Ο Σταυρινού με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, εξηγεί γιατί προχώρησε σε αυτή την αξιέπαινη ενέργεια.

«Αποφάσισα να προσφέρω σε δημοπρασία την πολύ αγαπημένη μου υπογεγραμμένη φανέλα του Νούνο Ασίς για ενίσχυση του ιερού και αξιέπαινου αγώνα που πραγματοποιεί το “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”! Είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω για να βάλω το λιθαράκι μου και να ενισχύσω τα όνειρα και τις ευχές αυτών των μικρών αγγέλων, που δυστυχώς η μοίρα έφερε να περνούν την σκληρή αυτή δοκιμασία» έγραψε.

Και προσθέτει: «Σας θερμοπαρακαλώ όπως συμμετάσχετε στη δημοπρασία αυτή ώστε όλοι μαζί να δώσουμε δύναμη στα παιδάκια και στους οικείους τους για να βγουν νικητές! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την προσφορά τους καλώντας στα γραφεία της ομάδας μας, στον τηλεφωνικό αριθμό: 22104848 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 13:30 & 14:30 – 18:00)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ