aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Σουμούντικα δεν πάει στην Γκαζιάντεπσπορ λόγω των βομβιστικών επιθέσεων

Ο Σουμούντικα δεν πάει στην Γκαζιάντεπσπορ λόγω των βομβιστικών επιθέσεων

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ρουμανίας Αστρα, Μάριους Σουμούντικα, αποφάσισε να μην αναλάβει την ευθύνη της Γκαζιάντεπσπορ, παρά την συμφωνία του με την τουρκική ομάδα, μετά από τη χθεσινή βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη.

Δύο βόμβες εξερράγησαν με λιγότερο από ένα λεπτό διαφορά, σκοτώνοντας 38 ανθρώπους και τραυματίζοντας 155 έξω από το γήπεδο της Μπεσίκτας, λίγο μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την Μπούρσασπορ.

Ο Σουμούντικα, που οδήγησε την Αστρα στον πρώτο της τίτλο στην Ρουμανία το Μάιο και στη νοκ-άουτ φάση του Europa League τη φετινή σεζόν, επρόκειτο να πετάξει προς την Τουρκία αργά χθες για να υπογράψει το συμβόλαιό του, αλλά άλλαξε γνώμη βλέποντας τα τελευταία γεγονότα.

«Δεν πρόκειται να πάω στην Γκαζιάντεπσπορ,» είπε ο Σουμούντικα στην Digi Sport, λίγες ώρες μετά τον αποχαιρετισμό τους παίκτες και το προσωπικό της Αστρα, έπειτα από την χθεσινή προπόνηση, δύο ημέρες πριν από την αναμέτρηση με την Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο 45χρονος, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του μετά την «λευκή» ισοπαλία εναντίον της Ρόμα στο Europa League την Πέμπτη, αναμένεται τώρα να επιστρέψει στην Αστρα και να καθίσει στον πάγκο, στην αναμέτρηση με την Στεάουα Βουκουρεστίου. Τα μέσα ενημέρωσης στη Ρουμανία ανέφεραν ότι η ομάδα της Τουρκίας, του είχε προσφέρει πενταπλάσια αύξηση στις τρέχουσες μηνιαίες αποδοχές του.

Η Αστρα είναι ένατη στην βαθμολογία της Ρουμανίας με 23 βαθμούς σε 19 αγώνες. Η Γκαζιάντεπσπορ είναι 15η στο τουρκικό πρωτάθλημα, ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ