aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEO Σοϊλέδης για το... καλοκαίρι των αποχωρισμών

O Σοϊλέδης για το… καλοκαίρι των αποχωρισμών

Από πολύ μικρός θυμάται να έχει μονίμως στη σκέψη του το πότε θα βγει στις αλάνες της Θήβας να παίξει μπάλα καθώς ήταν το όνειρο του να γίνει ποδοσφαιριστής. Νιώθει πως έχει κάνει υπερήφανο το παιδί που ήταν κάποτε διότι δηλώνει πεισματάρης.

-Στον Ολυμπιακό δεν πρόλαβες τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, φέτος όμως θα είναι προπονητής σου στην Κέρκυρα. Έπαιξε ρόλο ότι θα συνεργαστείς μαζί του ώστε να πάρεις την απόφαση να πας εκεί;

«Ένας από τους κύριους λόγους που πήγα στην Κέρκυρα ήταν ο προπονητή μου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Χρόνια δείχνει ενδιαφέρον προς το πρόσωπο μου κάτι το οποίο με τιμά ιδιαίτερα. Έτσι φέτος αποφάσισα να συνεργαστώ μαζί του γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από πολλούς παίκτες που έχουν ήδη δουλέψει μαζί του. Δεν έχω παρά να τον δικαιώσω μέσα στο γήπεδο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει».

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου με την Κέρκυρα;

«Οι στόχοι μου ταυτίζονται με αυτούς της ομάδας. Να έχουμε μια αξιοπρεπή σεζόν και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά  γίνεται».

-Για ποιο λόγο αποχώρησες από την ΑΕΚ;

«Κοίταξα το καλύτερο για την καριέρα μου και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή θεώρησα πως αυτό ήταν να αποχωρήσω από την ΑΕΚ».

-Θα γύριζες στον Ολυμπιακό. Τι αναμνήσεις έχεις από εκείνα τα χρόνια;

«Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Εκεί έκανα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα, πήρα καλές βάσεις και με βοήθησαν για την συνέχεια. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και λογικό κάθε ποδοσφαιριστής να θέλει να αγωνίζεται εκεί. Οι αναμνήσεις που έχω από τον Ολυμπιακό είναι ταυτόχρονα και μεγάλες εμπειρίες γιατί είχα την τιμή να είμαι συμπαίκτης με τον Τζόρτζεβιτς, τον Γκαλέτι, τον Νικοπολίδη και πολλούς άλλους. Επίσης είχα προπονητή τον Ερνέστο Βαλβέρδε».

-Ποια είναι η χειρότερη σου στιγμή στο ποδόσφαιρο;

«Η χειρότερη στιγμή για κάθε αθλητή πιστεύω πως είναι οι τραυματισμοί, μικροί-μεγάλοι, διότι σε εμποδίζουν να προσφέρεις στην ομάδα σου».

-Αν γύριζες τον χρόνο πίσω, θα γινόσουν και πάλι ποδοσφαιριστής;

«Φυσικά θα γινόμουν και πάλι ποδοσφαιριστής διότι είναι κάτι το οποίο το ήθελα από πολύ μικρός και έχω κερδίσει μέσα από αυτό απίστευτες στιγμές και εμπειρίες. Όπως και γνωριμίες με ανθρώπους που δεν θα τις είχα σε άλλη περίπτωση. Θεωρώ πως έχω κάνει υπερήφανο το παιδί που ήμουν κάποτε γιατί κυνήγησα το όνειρο μου. Αυτό που θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια, είναι να έχω μονίμως στη σκέψη μου το πότε θα βγω στην αλάνα να παίξω με τους φίλους μου ποδόσφαιρο. Ήταν πραγματικά το μόνο που με ένοιαζε. Ζητούσα από τη δασκάλα μου να με αφήσει να βγω από το μάθημα για να παίξω με τα παιδιά που είχαν γυμναστική (γελάει)».

-Πως θα περιέγραφες των Άρη με μια λέξη;

«Τον Άρη με μια λέξη θα τον περιέγραφα πεισματάρη».

-Πως είναι να φεύγεις από μια σχέση όταν και οι δύο είναι αναγνωρίσιμοι;

«Κάθε χωρισμός σίγουρα είναι δύσκολος αλλά σε μια τέτοια περίπτωση που ανακυκλώνουν και γράφουν διάφορα και ειδικά χωρίς να ισχύουν το κάνει ακόμη πιο δύσκολο. Είναι αστείο γιατί από όλο αυτό μαθαίνεις τους λόγους που χώρισες τους οποίους δεν τους ήξερες ούτε ο ίδιος (γελάει)».

-Είσαι από τους ανθρώπους που δίνουν δεύτερες ευκαιρίες;

«Αναλόγως τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου, τις στιγμές που έχετε περάσει μαζί και αν αξίζει να το κανείς αυτό».

-Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάς σε μία γυναίκα;

«Αυτό που κοιτάω σε μια γυναίκα είναι το χαμόγελο της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ