aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΟ σκόρερ-«σερβιτορός», το πέναλτι και το εύκολο διαιτητικό απόγευμα

Ο σκόρερ-«σερβιτορός», το πέναλτι και το εύκολο διαιτητικό απόγευμα

Σκόραρε δύο γκολ, ενώ ήταν και ο παίκτης που έδωσε την ωραία κάθετη μπαλιά στον Ματ Ντέρμπισαϊαρ, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι μόλις το πρώτο λεπτό του αγώνα. Δικαίως λοιπόν ο Αμίρ Αγκάγιεφ παίρνει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του ματς.

Για φάση της αναμέτρησης επιλέξαμε το πέναλτι που κέρδισε ο Ντέρμπισαϊαρ στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης για πολλούς λόγους. Ήταν η πρώτη του πρωταθλήματος, το πρώτο φετινό πέναλτι, στον πρώτο αγώνα της σεζόν και δημιουργήθηκε στην πρώτη επιθετική προσπάθεια της Ομόνοιας! Σημειώθηκε μόλις 25 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης και ήταν το πέναλτι που μετουσίωσε σε γκολ ο Ντάρμπισαϊρ, βάζοντας τις βάσεις για την πρώτη νίκη.

Όσον αφορά στη διαιτησία, σχετικά εύκολο έργο είχε ο διαιτητής του αγώνα Γιώργος Νικολάου, ο οποίος σε γενικές γραμμές τα πήγε αρκετά καλά. Ήταν ακριβοδίκαιος στον πειθαρχικό τομέα και σωστά υπέδειξε το πέναλτι υπέρ της Ομόνοιας. Κάποιες λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ έγιναν κυρίως από τον β’ βοηθό, ο οποίος όμως σωστά σήκωσε τη σημαία στο 47’ όταν από θέση οφσάιντ ο Ντάρμπισαϊρ σκόραρε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ