aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Ρονάλντο ξανά στο ΓΣΠ, το πηγαδάκι του Παπασταύρου και το «ούλλα χαλάλι σου»

Ο Ρονάλντο ξανά στο ΓΣΠ, το πηγαδάκι του Παπασταύρου και το «ούλλα χαλάλι σου»

Ιστορικές στιγμές, ιστορική βραδιά, εμπειρία ζωής για ποδοσφαιριστές, διοίκηση, προσωπικό και κόσμο της Ομόνοιας. Οι πράσινοι φιλοξενούν την θρυλική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει στην ενδεκάδα τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα αγωνιστεί για τέταρτη φορά στο ΓΣΠ. Τον Σεπτέμβρη του 2011 ηγήθηκε της προσπάθειας της Πορτογαλίας για νίκη με 4-0 επί της Κύπρου, σε ματς για τα προκριματικά του Euro 2012. Πέτυχε δύο γκολ και πιστώθηκε μία ασίστ, σε μια βραδιά που το φίλαθλο κοινό της Κύπρου πήρε απροβίβαστο βαθμό σε ότι αφορά τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Γιούχαρε τον Ρονάλντο και η ιαχή «Μέσι, Μέσι» δονούσε την ατμόσφαιρα.

Λίγους μήνες αργότερα, και συγκεκριμένα τον Μάρτη του 2012, ο Ρονάλντο ήρθε ξανά στην Κύπρο για τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τον ΑΠΟΕΛ για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «μερένχες» επικράτησαν 3-0 με δύο γκολ του Μπενζεμά και ένα του Κακά, σ’ ένα ματς που ήταν ισόπαλο 0-0 μέχρι το 73’. Η τελευταία φορά ήταν στις 17 Νοεμβρίου 2017 για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, πάλι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Οι Μαδριλένοι επικράτησαν με το ευρύ 6-0 και ο Πορτογάλος σκόραρε δύο φορές. Συνολικά οι ομάδες του μετρούν το τρία στα τρία με απολογισμό τερμάτων 13-0!

Στο κατάμεστο ΓΣΠ και ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος ήρθε στην Κύπρο την Τετάρτη (6/10) για να δει από κοντά την ιστορική αναμέτρηση με τη φημισμένη αγγλική ομάδα, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα ηγηθεί της αποστολής στο Μάντσεστερ. Οι φίλοι της Ομόνοιας εξάντλησαν τα εισιτήρια για τη σημερινή αναμέτρηση και το στάδιο της πρωτεύουσας είναι κατάμεστο. Ξεχώρισε το πανό με το μήνυμα «ούλλα χαλάλι σου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ