aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ο Ραμίρες περιμένει οδηγίες από την Ομόνοια»

«Ο Ραμίρες περιμένει οδηγίες από την Ομόνοια»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ (ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ)

Ο δανεισμός του Νταβίντ Ραμίρες από την Ομόνοια στην Ντεπορτίβο Σαπρίσα ολοκληρώθηκε, με την ομάδα από την Κόστα Ρίκα να κατακτά τον τίτλο και τον Κοσταρικανό επιθετικό που διατηρεί συμβόλαιο με το «τριφύλλι» για ακόμη έναν χρόνο, να είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στην Κύπρο.

Το ποδοσφαιρικό του μέλλον ωστόσο είναι μακριά από τους «πράσινους», καθώς δε βρίσκεται στα πλάνα ενόψει της νέας σεζόν, όμως ακόμη παραμένει άγνωστο αν θα γίνει προσπάθεια να παραχωρηθεί εκ νέου ως δανεικός σε κάποια ομάδα ή αν θα γίνει προσπάθεια να λυθεί το συμβόλαιο του.

Η κοσταρικανή ιστοσελίδα «columbia.co.cr», κάνει αναφορά στο μέλλον του Ραμίρεζ, λέγοντας πως η Ντεπορτίβο Σαπρίσα μέχρι στιγμής δεν έχει επιδείξει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει τουλάχιστον με τη μορφή δανεισμού για ακόμη ένα χρόνο και ως παίκτης της Ομόνοιας πρέπει να επιστρέψει στην Κύπρο και να εμφανιστεί ενώπιον της ομάδας του τις επόμενες εβδομάδες». Ο 27χρονος άσος που τραυματίστηκε σοβαρά (σ.σ. πλήρη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου) αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί γόνατό του, «σημειώνει πρόοδο και ελπίζει να επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα».

Οι ιατρικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον ακόμη τρεις μήνες για να μπορέσει να επανέλθει στην αγωνιστική δράση. «Ο Ραμίρες βρίσκεται στην Κόστα Ρίκα περιμένοντας επίσημες οδηγίες από την ομάδα του, την Ομόνοια, για να μάθει πότε θα έπρεπε να ταξιδέψει στην Ευρώπη για να συνεχίσει την αποθεραπεία του και να καθοριστεί τι θα συμβεί συγκεκριμένα για το μέλλον του», καταλήγει το σχετικό δημοσίευμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ