aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Πρόεδρος της ΦΙΦΑ συνεχάρη την Ομόνοια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο Πρόεδρος της ΦΙΦΑ συνεχάρη την Ομόνοια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο Πρόεδρος της FIFA Gianni Infantino, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα, τον καλεί να διαβιβάσει τα προσωπικά του συγχαρητήρια προς την Ομόνοια Λευκωσίας για την κατάκτηση του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Cyta Α’ Κατηγορίας.

«Η κατάκτηση αυτού του τίτλου, είναι χωρίς αμφιβολία, αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, πάθους και αφοσίωσης. Όλοι στην ομάδα, μπορούν να είναι περήφανοι για αυτό το επίτευγμα. Παρακαλώ όπως διαβιβάσετε τα συγχαρητήριά μου σε όλους όσους αποτελούν την ομάδα της Ομόνοιας καθώς και την ενθάρρυνση να συνεχίσουν να δουλεύουν με ομαδικό πνεύμα, πάθος και αποφασιστικότητα» αναφέρει η επιστολή του Προέδρου της FIFA προς τον Πρόεδρο της ΚΟΠ, η οποία καταλήγει ως ακόλουθως:

«Εκ μέρους της διεθνούς ποδοσφαίρικής κοινότητας, με την ευκαιρία αυτή, επιτρέψετε μου να ευχαριστήσω εσάς προσωπικά και την Ομοσπονδία σας για τη συμβολή σας στην ανάπτυξη και στην ευημερία του ποδοσφαίρου στη χώρα σας, στην περιοχή σας και σε όλο τον κόσμο γενικότερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ