aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ«O πρόεδρος στη Λεμεσό μου έδινε κάθε φορά πιο λίγα 500ευρα»

«O πρόεδρος στη Λεμεσό μου έδινε κάθε φορά πιο λίγα 500ευρα»

Μεγάλη συνέντευξη στην ιστοσελίδα tribunaexpresso.pt παραχώρησε ο Έντγκαρ Μαρσελίνιο, στην οποία περιγράφει τις όχι και τόσο καλές αναμνήσεις από τη θητεία του στην Κύπρο.

Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός που αγωνίστηκε τη σεζόν 2007/08 στην Ομόνοια (18 συμμ. /1 γκολ) αναπολεί τις πρώτες στιγμές μοναξιάς στο νησί, την περιπέτεια παραγκωνισμού του στην Ομόνοια εξαιτίας, όπως αναφέρει, του γεγονότος ότι τον κατηγόρησαν για ξενύχτια, ενώ όπως ισχυρίζεται είχε μυστική συνάντηση με τον ΑΠΟΕΛ που του κόστισε την ανανέωση συμβολαίου με την Ομόνοια.

Διαβάστε εδώ τις σχετικές δηλώσεις: «Ο ΑΠΟΕΛ με έβαλε σε αμάξι με φιμέ τζάμια, στην Ομόνοια με έβγαλαν ξενύχτη»

Ακολούθως ο 34χρονος πλέον Μαρσελίνιο μίλησε για τη θητεία του στον ΑΠΟΠ Κινύρα Πέγειας και ισχυρίστηκε πως η Αστυνομία του έκανε συνέχεια αλκοτέστ, αφού έβαλαν σκοπό να τον πιάσουν με αλκοόλ και μάλιστα η κατάσταση ήταν τόσο τραγική που στο τέλος δεν άντεξε και ο ίδιος υποκρίθηκε τον μεθυσμένο.

Διαβάστε εδώ τις σχετικές δηλώσεις: «Στην Κύπρο μου χρωστούσαν €100.000 και με απείλησαν, έκανα τον μεθυσμένο»

Ο Μαρσελίνιο ήρθε στην Κύπρο για τρίτη φορά για λογαριασμό της ΑΕΠ Πάφου. Όπως ανέφερε στη συνέντευξή του πήρε κάποια λεφτά προκαταβολικά μόνο και φεύγοντας από το νησί κατήγγειλε την παφιακή ομάδα στην ΦΙΦΑ. Φυσικά, δεν πληρώθηκε ποτέ καθώς η ομάδα έκλεισε. Ήταν η δεύτερη κυπριακή ομάδα (μετά τον ΑΠΟΠ Κινύρα Πέγειας) που διέλυσε έπειτα από προσφυγή του Μαρσελίνιο.

Διαβάστε επίσης: Μαρσελίνιο: «Έκλεισα δύο ομάδες στην Κύπρο, είμαι ειδικός να κλείνω συλλόγους»

Παρά το γεγονός ότι, όπως ισχυρίζεται, είχε εφιαλτικές στιγμές στην Κύπρο ήρθε για τέταρτη φορά στην Κύπρο, για λογαριασμό της Καρμιώτισσας, περιγράφοντας στην συνέντευξη του πως προέκυψε η προσφυγή στην ομάδα των Πολεμιδιών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Mε πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας. Ήταν ένα πρόσωπο που γνώριζα. Στην αρχή είπα όχι γιατί ήξερα τα δεδομένα στην πρώτη κατηγορία, δεν ήθελα καν να φανταστώ πως ήταν η δεύτερη κατηγορία στην Κύπρο. Στη συνέχεια μου εξήγησε το πλάνο της ομάδας, μου παρουσίασε το προπονητικό κέντρο της ομάδας και μου είπε ότι θέλουν να ανέβουν στην πρώτη κατηγορία. Συμφώνησα να πάω. Με πήγαν σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στη Λεμεσό, το οποίο ανήκε σε κάποιον που ήξερε, ήθελαν να με κάνουν να νιώσω ότι θα είχα όσα ήθελε. Ακολούθως πήγα σε ένα σπίτι με πισίνα, όπου ήταν και οι παίκτες του Απόλλωνα.

Άρχισε το πρωτάθλημα, κερδίζαμε, ήμασταν στην πρώτη θέση και όταν ήρθε η στιγμή της πρώτης πληρωμής…. (παύση και γέλια). Διατηρούσε μια κατασκευαστική εταιρεία, πήγα εκεί και με πλήρωσε με τέσσερα ή πέντε χαρτονομίσματα των 500 ευρώ. Τα υπόλοιπα… αγνοούνταν. Τον επόμενο μήνα δεν ήταν καν τέσσερα ή πέντε, ήταν μόνο ένα. Τον τρίτο μήνα, τίποτα. Στη συνέχεια τραυματίστηκε στο γόνατο και ήρθε και μου είπε ότι πήγα στην Κύπρο τραυματίας. Έπρεπε να κάνω εξετάσεις και συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελαν να πληρώσουν. Τότε, έφυγα. Τηλεφώνησα στην Πορτογαλία σ’ έναν γιατρό που ήξερα και τελικά το πρόβλημα στον χόνδρο δεν ήταν σοβαρό, αλλά έπρεπε να μείνω για πέντε μήνες εκτός δράσης. Το έκανα, πήγα στην ΦΙΦΑ και δικαιώθηκα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ