aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Πογιατζής απάντησε στον Αναστασίου με την κ. Μανταλένα!

Ο Πογιατζής απάντησε στον Αναστασίου με την κ. Μανταλένα!

Αρνητικά σχολιάστηκε στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ η ειρωνική απάντηση του Γιάννη Αναστασίου σε δημοσιογράφο που ρώτησε στο τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα για τον παραγκωνισμό του Ματ Ντάρμπισαϊρ. Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Ανδρέας Πογιατζής σχολίασε με καυστικό τρόπο την τοποθέτηση του Ελλαδίτη προπονητή και την πορεία της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: 5+1 παίκτες στο κατώφλι της πόρτας εξόδου

Αναλυτικά η τοποθέτηση: «Eίπε ότι o Nτάρμπισαϊρ δεν δικαιούται θέση. Καλά, είναι μόνον ο Ματ που δεν δικαιούται θέση; Ο Ατζαγκούν δικαιούται; Ο Σοάρες που αποβλήθηκε στο χώρο του κέντρου; Να μην σταθούμε όμως σε ονόματα. Είναι τα τελευταία χρόνια ο πρώτος σου σκόρερ. Σε ποιο κορμό θα σταθεί η ομάδα για τη νέα χρονιά; Ρε μπας και συνήθισε στην ήττα η Ομόνοια. Έχει να κερδίσει τον Απόλλωνα τόσο καιρό, τον ΑΠΟΕΛ έξι χρόνια. 12 ήττες φέτος, αρνητικό πρόσημο στα γκολ. Μα πόσα αρνητικά στοιχεία αυτή η ομάδα. Δηλαδή, η παρουσία του κυρίου Αναστασίου άλλαξε την εικόνα της Ομόνοιας; Είναι χειρότερη απ ότι με τον προκάτοχό του. Με ρωτάει η κ. Μανταλένα για την Ομόνοια. Τι να της πω; Η κ. Μανταλένα δεν χάνει αγώνα. Ακόμη και στο τάβλι την μία κερδίζεις και την άλλη χάνεις. Η Ομόνοια πάντα χάνει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ