aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Πέτεφ τους κέρδισε με τη δουλειά του

Ο Πέτεφ τους κέρδισε με τη δουλειά του

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ομόνοια με τον Πέτεφ στον πάγκο της παρουσιάζεται αλλαγμένη προς το καλύτερο σε πολλούς τομείς. Αυτό είναι κάτι που το «φωνάζει» το γήπεδο, η παρουσία της ομάδας και τα αποτελέσματά της. Τρεις σερί νίκες και μια ισοπαλία, στο ντεμπούτο του, είναι ο απολογισμός της Ομόνοιας με τον Βούλγαρο προπονητή. Στα τελευταία τρία ματς κέρδισε αντιπάλους που στον Α’ γύρο της στέρησαν συνολικά επτά βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Τι ικανοποιεί και τι προβληματίζει τον Ιβάιλο Πέτεφ;

Το σημαντικότερο για το «τριφύλλι», που αφήνει υπόσχεση για το μέλλον, είναι ότι ο Πέτεφ έχει κερδίσει τους ποδοσφαιριστές με τη δουλειά του. Είναι κάτι που φαίνεται από την προσπάθειά τους στον αγωνιστικό χώρο αλλά επιβεβαιώθηκε και από τη δήλωση του Ντέρμπισαϊρ αμέσως μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. «Έχει έρθει νέος προπονητής και άλλαξε κάποια λίγα πράγματα. Κάνει φανταστική δουλειά», είπε χαρακτηριστικά ο Άγγλος επιθετικός. Οι πράσινοι θέλουν να «χτίσουν» σ’ αυτό το θετικό στοιχείο και να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα. Άλλωστε, δεν υπάρχει άλλη επιλογή για να διεκδικήσει η ομάδα μέχρι τέλους τον στόχο της.

Διαβάστε επίσης: «No comment» του Πέτεφ για διαιτησία

Στις τάξεις των πρασίνων επικρατεί ικανοποίηση για το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο αλλά και τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα μετά την ισοφάριση σε 2-2. Παρά την ψυχρολουσία, η ομάδα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και αντέδρασε, σκόραρε στην τελευταία φάση του αγώνα και πρόσθεσε στο ενεργητικό της τρεις σημαντικούς βαθμούς. Παράλληλα, την τεχνική ηγεσία προβληματίζει η αδικαιολόγητη χαλάρωση, για την οποία έκανε λόγο ο Πέτεφ μετά το ματς, η οποία λίγο έλειψε να στοιχίσει δύο πολύτιμους βαθμούς. Το τεχνικό τιμ θα επιδιώξει μέσα από τις προσεχείς προπονήσεις να βελτιώσει τις αδυναμίες και κυρίως η ομάδα να έχει συνέχεια στην απόδοσή της.

Διαβάστε επίσης: Ύμνοι του… αχόρταγου Ματ στον Πέτεφ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ