aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Πέτεφ είχε ξανανοίξει «πόλεμο» σε αποδυτήρια!

Ο Πέτεφ είχε ξανανοίξει «πόλεμο» σε αποδυτήρια!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Αν γινόταν κάτι διαφορετικό, σίγουρα θα αποτελούσε έκπληξη. Οι δηλώσεις του Ιβάιλο Πέτεφ σε ιστοσελίδα της πατρίδας του αλλά και όλα όσα προηγήθηκαν, προκάλεσαν τεράστια αναστάτωση στο οικοδόμημα της Ομόνοιας κι όλα «φωτογράφιζαν» ότι οι δρόμοι του «τριφυλλιού» με τον Βούλγαρο τεχνικό θα χώριζαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά γράφουν στη Βουλγαρία για Πέτεφ (pics)

Και ασφαλώς όχι φιλικά! Όπως και έγινε χθες το απόγευμα, με τη διοίκηση των πρασίνων να ανακοινώνει τον μονομερή τερματισμό του συμβολαίου του 43χρονου προπονητή, τονίζοντας μάλιστα πως θα κινηθεί και νομικά εναντίον του για δυσφημιστικά σχόλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε να ακούσει για τον Πέτεφ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πέτεφ αποχωρεί με επεισοδιακό τρόπο από μια ομάδα. Θυμάστε τι έγινε όταν ήταν προπονητής της Λέφσκι Σόφιας! Οπαδοί της βουλγαρικής ομάδας μπούκαραν σε αίθουσα που έδινε συνέντευξη, του έβγαλαν τη φανέλα του συλλόγου και απαίτησαν την απομάκρυνση του. Όπως και έγινε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Το είχα προβλέψει για τον Πέτεφ» [ηχητικό]

Ούτε, όμως, από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ έφυγε ως φίλος. Απομακρύνθηκε από τον κροατικό σύλλογο και λόγω των κακών εμφανίσεων της ομάδας αλλά και γιατί -όπως αναφέρουν βουλγαρικά ΜΜΕ- είχε δημιουργήσει «κόντρα» με τρεις ποδοσφαιριστές του. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας «dnes.bg» στις 13 Ιουλίου 2017, «ο Πέτεφ άνοιξε πόλεμο με τα “μισά αποδυτήρια” – Φερνάντεθ, Χόριτς, Σαμίρ- και αυτό θα ήταν ένα από τα βασικά επιχειρήματα για την αντικατάστασή του», τονίζεται στο σχετικό δημοσίευμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ