aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ… πεινασμένος Ματ θέλει Ευρώπη!

Ο… πεινασμένος Ματ θέλει Ευρώπη!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Να συμβάλει ώστε η Ομόνοια να εξασφαλίσει την έξοδό της στην Ευρώπη, είναι ο πρώτιστος στόχος του Ματ Ντέρμπισαϊρ, και όχι πόσα γκολ θα πετύχει στο τέλος της σεζόν. Εντούτοις, ο Άγγλος επιθετικός, που μίλησε στο «Omonoia Premium», τόνισε ότι είναι πιο… πεινασμένος από ποτέ άλλοτε. Θέλει να πάει ακόμη καλύτερα σε σχέση με πέρσι, υπογραμμίζοντας ότι η περσινή σεζόν δεν ήταν καθόλου καλή ανεξάρτητα από τα γκολ που πέτυχε, αφού η Ομόνοια δεν εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Όσον αφορά στην ομάδα και το μέλλον της, είπε ότι χρειάζεται λίγη τύχη. Τόνισε ότι διαθέτουν καλό σύνολο, στην ομάδα υπάρχουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και εφόσον πετύχουν ένα σερί νικών η Ομόνοια θα βρει τον δρόμο της. Επισήμανε πως, αυτό που έχει σημασία είναι πού θα βρίσκεται η ομάδα στο τέλος της σεζόν «και όχι αν χάσουμε ένα μικρό παιχνίδι ή κερδίσουμε ένα μεγάλο». Εάν προτιμά να παίζει μόνος του στην επίθεση ή με παρτενέρ, σχολίασε ότι αυτό που τον απασχολεί είναι να παίζει και να κερδίζει η ομάδα. Και πρόσθεσε ότι είναι επιθετικός που στηρίζεται στους συμπαίκτες του για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Για τον τρόπο με τον οποίο πανηγυρίζει όλα τα γκολ και ποιο είναι το νόημα, ανέφερε πως δεν ήταν κάτι που είχε προγραμματίσει, αλλά του ήρθε στο μυαλό στο πρώτο του γκολ σε παιχνίδι της Ευρώπης. Παράλληλα, επισήμανε πως ο τρόπος που τον υποδέχθηκε ο κόσμος ήταν φανταστικός και ήθελε με αυτόν τον πανηγυρισμό να τον ευχαριστήσει, αλλά και τον Σύλλογο που τον υποδέχθηκε ζεστά μαζί με την οικογένειά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ