aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ο Παπασταύρου κατέθεσε πάρα πολύ σοβαρά στοιχεία, θα υπάρξει πόρισμα»

«Ο Παπασταύρου κατέθεσε πάρα πολύ σοβαρά στοιχεία, θα υπάρξει πόρισμα»

Ως πολύ σοβαρά χαρακτήρισε το μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας και προστασίας του Αθλητισμού και ανακριτής στις υποθέσεις που διερευνώνται, Χάρης Σαββίδης (δεξιά στη φωτογραφία) τα όσα κατέθεσε ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» στον Active (107,4 & 102,5) o κ. Σαββίδης ερωτήθηκε για την υπόθεση που εκκρεμεί από τον περασμένο Γενάρη μετά τις δηλώσεις Παπασταύρου και Σοφοκλέους για διαφθορά στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με όσα ανέφερε το μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας τα όσα κατέθεσε ο πρόεδρος της Ομόνοιας είναι πάρα πολύ σοβαρά και θα υπάρξει πόρισμα που θα πάει στον Γενικό Εισαγγελέα.

«Γιατί λέτε ότι εκκρεμεί από τον Γενάρη; Εμείς εν πάση περιπτώσει το Φεβράρη γνωριστήκαμε. Ο κ. Παπασταύρου κατέθεσε πλήρως. Ολοκληρώθηκε η κατάθεσή του εδώ και πολύ καιρό και τα στοιχεία που κατέθεσε είναι πάρα πολύ σοβαρά. Θα υπάρξει πόρισμα. Δεν μπορώ εγώ σαφώς να εκδώσω εντάλματα και να πάω σε Αστυνομικές δυνάμεις να ολοκληρώσω την έρευνά μου. Ο Ερευνών λειτουργός όταν συντάξει το πόρισμά του το πάει στον Γενικό Εισαγγελέα», ήταν η σχετική τοποθέτηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ