aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Ο Παντίλιμον δεν έχει μέλλον στο Σίτι Γκράουντ»

«Ο Παντίλιμον δεν έχει μέλλον στο Σίτι Γκράουντ»

Δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας «www.nottinghampost.com» που ασχολείται κυρίως με θέματα που αφορούν τη Νότιγχαμ Φόρεστ, κάνει αναφορά στο ενδιαφέρον των «κόκκινων» να αποκτήσουν τον Κροάτη τερματοφύλακα Ντάνιελ Σούμπασιτς, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Μονακό.

Στο ρεπορτάζ, με αφορμή της προσπάθειες της Νότιγχαμ Φόρεστ να αποκτήσει τερματοφύλακα, γίνεται αναφορά και στους υπόλοιπους παίκτες που ανήκουν στην ομάδα και αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση. Ανάμεσα σε αυτούς είναι φυσικά ο Κοστέλ Παντίλιμον, ο οποίος έπαιξε στην Ομόνοια με τη μορφή δανεισμού από την αγγλική ομάδα.

Τι γράφεται για το μέλλον του Ρουμάνου κίπερ; Τα ακόλουθα: «Με τον Κοστέλ Παντίλιμον – ήταν δανεικός στην Ομόνοια Λευκωσίας, στην Κύπρο- αναμένεται επίσης να ενημερωθεί ότι δεν έχει μέλλον στο Σίτι Γκράουντ και θα αφήσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ που χρειάζεται ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ