aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Πάμπος τούς αναλύει ό,τι δεν του άρεσε

Ο Πάμπος τούς αναλύει ό,τι δεν του άρεσε

Η οπαδική ιστοσελίδα Omonoianews.com, μέσω ρεπορτάζ της αναφέρει πως ο τεχνικός της Ομόνοιας Πάμπος Χριστοδούλου, θα μιλήσει στους παίκτες του με σκοπό να τους μεταφέρει όλα όσα δεν του άρεσαν και μαζί τους να βρει τρόπο ώστε να βελτιωθεί η εικόνα και να επανέλθουν τα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά:

«Δεν κρύφτηκε ο Πάμπος Χριστοδούλου στη διάσκεψη Τύπου και αφού ξεκαθάρισε πως μας τιμώρησε ο νόμος του ποδοσφαίρου, μίλησε ευθέως για κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν. Ήδη μετέφερε αρκετά από χθες στους παίκτες του, σήμερα αναμένεται να μπει σε βάθος και να εξηγήσει πώς θα διορθωθούν οι αδυναμίες.

Το προπονητικό επιτελείο θα μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές και μέσα από μια ψύχραιμη αποτίμηση του αποτελέσματος και της συνολικής εμφάνισης, θα αναλυθούν συγκεκριμένες αδυναμίες που παρουσιάστηκαν στο χθεσινό παιγνίδι. Όπως είπε και στη συνέντευξη Τύπου, ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν είναι ευχαριστημένος από κάποιους ποδοσφαιριστές από τους οποίους περιμένει πολύ περισσότερα, αλλά και ότι θα αντιληφθούν τις απαιτήσεις. Προβληματίζει επίσης ότι στις ελάχιστες επιθετικές προσπάθειες που είχε η Πάφος, κατάφερε να σκοράρει. Κάτι παρόμοιο μάλιστα παρατηρήθηκε και κόντρα στην Άχνα, οπότε δεν μπορεί να υποτιμηθεί.

Στα θετικά καταγράφεται το ότι η Ομόνοια είναι δημιουργική και επικίνδυνη στο επιθετικό κομμάτι. Δημιουργεί φάσεις και προϋποθέσεις για γκολ. Παρά τις όποιες αδυναμίες παρουσιάστηκαν χθες -κάποιες από αυτές απόρροια της έλλειψης ομοιογένειας δεδομένου ότι αποκτήθηκαν 14 νέοι ποδοσφαιριστές- εάν υπήρχε περισσότερη ψυχραιμία και σε κάποιες περιπτώσεις περισσότερη ομαδικότητα στο επιθετικό τρίτο του αντιπάλου, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν πολύ διαφορετικό. Ως γνωστόν, σε τέτοια παιγνίδια εάν δεν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, ενδέχεται να το πληρώσεις. Ήδη το τίμημα ήταν ακριβό για μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ