aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Πάμπος τώρα αρχίζει το «ψηστήρι»

Ο Πάμπος τώρα αρχίζει το «ψηστήρι»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Τους είδε, του άρεσαν, είχε μια πρώτη επαφή μαζί τους κατά τη διάρκεια των δύο προηγούμενων ταξιδιών του στο εξωτερικό και τώρα αρχίζει το ψηστήρι. Ο Πάμπος Χριστοδούλου σήκωσε και πάλι μανίκια και ο προγραμματισμός της Ομόνοιας τρέχει με χίλια.

Ο Κύπριος τεχνικός βρίσκεται από προχθές στην Πορτογαλία, για να έχει τελικές επαφές με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους για την ενίσχυση της ομάδας και στόχος του είναι όταν επιστρέψει στην Κύπρο, να φέρει μαζί του όσα περισσότερα υπογραμμένα συμβόλαια γίνεται.

Το αφεντικό τού «τριφυλλιού» θα επιδιώξει δηλαδή να κλείσει άμεσα συμφωνία με παίκτες που παρακολούθησε πρόσφατα στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, που ταιριάζουν στη φιλοσοφία του και που τους θεωρεί ικανούς να βοηθήσουν την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.

Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι περί τα τέλη της εβδομάδας, οπότε και αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο ο έμπειρος προπονητής, θα κλείσουν αρκετές από τις τρύπες που δημιουργήθηκαν στο ρόστερ της Ομόνοιας με την αποδέσμευση παικτών που δεν ήταν στα πλάνα της νέας τεχνικής ηγεσίας.

Θεωρείται βέβαιο ότι θα γίνουν μετεγγραφές σε όλες τις θέσεις, ενώ το βάρος αναμένεται να δοθεί στην επιλογή των αμυντικών πρώτης γραμμής, αφού το πρόβλημα της Ομόνοιας στη λήξασα σεζόν ήταν η αμυντική της λειτουργία. Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής αποκτήθηκε ο αριστερός μπακ από τη Γουινέα Μπισάου, Μαμαντού Καντέ, ενώ τις προσεχείς μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και η απόκτηση του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ Τζαΐλσον Αραούχο.

Υπολογίζεται πάντως ότι μέχρι την ημέρα που η ομάδα θα αναχωρήσει στο εξωτερικό για προετοιμασία, θα υπάρχει ένας βασικός κορμός πάνω στον οποίο θα δουλέψει ο Πάμπος Χριστοδούλου και οι τελευταίες πινελιές στο πράσινο ρόστερ θα μπουν προς το τέλος του καλοκαιριού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ