aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Πάμπος, το μπάτζετ και η διαιτησία

Ο Πάμπος, το μπάτζετ και η διαιτησία

Από τα πολλά που είπε ο Αντώνης Τζιωνής στη σημερινή εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1, κρατάμε την ακόλουθη τοποθέτηση για τον Πάμπο Χριστοδούλου: «Μπορώ ευθαρσώς να δηλώσω πως ήταν δική μου προσωπική επιλογή. Το Δ.Σ. μου ανέθεσε να αξιολογήσω τους υποψήφιους και μέσα από έρευνα, κατέληξα στον κ. Χριστοδούλου. Θεωρώ ότι δικαιώνεται η επιλογή μου από τη δουλειά του και πιστεύω πως η ομάδα θα αποδείξει του λόγου το αληθές».

Αναφερόμενος στο ύψος που αυξήθηκε ο προϋπολογισμός, σε σχέση με πέρσι, είπε: «Είναι μια αύξηση της τάξης του 20%». Ακόμη, για την προκατάληψη που υπάρχει για τη διαιτησία υπογράμμισε: «Μόνο η ίδια η διαιτησία μπορεί να την αποβάλει από το κυπριακό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να αρχίσουμε με αμφιβολίες και μεμψιμοιρίες. Αυτοί που ενεργούν στα πλαίσια της διαιτησίας, έχουν την υποχρέωση να μοιράζουν δίκαια το καρπούζι, να επιδεικνύουν τον ανάλογο σεβασμό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ