aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Πάμπος πήγε «διαβασμένος»

Ο Πάμπος πήγε «διαβασμένος»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στην Πορτογαλία βρίσκεται ο Πάμπος Χριστοδούλου, δίνοντας συνέχεια στο μετεγγραφικό σαφάρι. Ο Κύπριος τεχνικός αυτή τη φορά πήγε «διαβασμένος», γνωρίζοντας πού θα «χτυπήσει». Θέλησε να παρακολουθήσει συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που εντόπισε τα προηγούμενα χρόνια και για διάφορους λόγους δεν καρποφόρησαν οι ενέργειές του να τους εντάξει στις ομάδες που δούλεψε.

Ένας απ’ αυτούς είναι ο Χαραμίζ Σοάρες, όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας «Goal.com.cy». Η περίπτωση του 26χρονου εξτρέμ απασχόλησε τον Χριστοδούλου και πέρσι όταν ήταν προπονητής στην ΑΕΛ. Κατάγεται από τον Άγιο Θωμά και Πρίγκιπα. Είναι ποδοσφαιριστής που διακρίνεται για την ταχύτητά του και παίζει και στα δύο άκρα της επίθεσης. Τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στη Σπόρτινγκ Κοβίλια, με την οποία μετρά 35 συμμετοχές (32 ως βασικός) και 10 γκολ.

Τα προηγούμενα δυο χρόνια, φόρεσε τη φανέλα της Φαρένσε (72 συμμετοχές / 13 γκολ), η οποία τον είχε αποκτήσει με δανεισμό από την Μπενφίκα. Τα πρώτα χρόνια της καριέρας του αγωνίστηκε σε μικρότερες ομάδες μέχρι να μετακινηθεί στην Μπενφίκα το 2013. Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Χριστοδούλου αναμένεται να μείνει για ακόμη λίγες μέρες στην Πορτογαλία, όπου ενδεχομένως να συζητήσει για συνεργασία με κάποιους ποδοσφαιριστές και ακολούθως θα μεταβεί στην Ισπανία.

Διαβάστε επίσης:

Περσινός «πόθος» του Πάμπου…

Aποκαλυπτικό: Αυτόν θέλει ο Πάμπος στην Ομόνοια (pics & vids)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ