aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Πάμπος έχει μάτια παντού!

Ο Πάμπος έχει μάτια παντού!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η πρεμιέρα για την Ομόνοια αργεί, τα ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα αναβλήθηκαν, όμως ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Θέλει να είναι απόλυτα προετοιμασμένος και αναλόγως να «χτυπήσει» κάθε αντίπαλο που θα βρει στον δρόμο της η ομάδα του, γι’ αυτό και επιδίωξή του είναι να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα. Άλλωστε, οι πλείστες ομάδες ενέταξαν στο ρόστερ τους πολλούς νέους ποδοσφαιριστές και θέλει να έχει εικόνα για το αγωνιστικό πρόσωπο που θα παρουσιάσουν τη νέα σεζόν.

Ο Κύπριος τεχνικός θέλει να παρουσιάζεται διαβασμένος σε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Με αυτό τον τρόπο θα είναι σε θέση να ετοιμάσει το πλάνο του αλλά και την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του για να φθάσει στη νίκη και να πετύχει τους στόχους της.

Η παρουσία του Ανδρέα Μιχαήλ, μέλους του τεχνικού τιμ της Ομόνοιας (στατιστικολόγος – αναλυτής), προχθές στο «ΑΕΚ Αρένα» μόνο τυχαία δεν ήταν. Θέλησε να παρακολουθήσει τον Απόλλωνα και να έχει άποψη για τον τρόπο παιχνιδιού του. Άλλωστε, μπορεί να αναβλήθηκε το ματς της Ομόνοιας με τη λεμεσιανή ομάδα για τη 2η αγωνιστική, όμως δεν θα αργήσει η μεταξύ τους αναμέτρηση.

Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με την ΑΕΚ την ερχόμενη βδομάδα στον επαναληπτικό με τη Βικτόρια Πλζεν αλλά και σήμερα στο ματς του Εθνικού με την Αλκή, αφού η ομάδα της Άχνας θα είναι η πρώτη αντίπαλος της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα. Ο Πάμπος δεν αφήνει, λοιπόν, τίποτα στην τύχη. Έχει… μάτια παντού, θέλοντας να πετύχει ο ίδιος στο έργο του και παράλληλα η ομάδα τους στόχους της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ