aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Πάμπος αρχίζει το σαφάρι

Ο Πάμπος αρχίζει το σαφάρι

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το συνηθίζει και η Ομόνοια δεν μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση. Ο Πάμπος Χριστοδούλου θέλει να έχει άποψη για τους ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στο ρόστερ και αρχίζει άμεσα το σαφάρι για εντοπισμό τους.

Το προσεχές διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κύπριος τεχνικός θα βρεθεί σε τουλάχιστον δυο χώρες για να παρακολουθήσει υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους. Η αγορά της Πορτογαλίας αρέσει στον Χριστοδούλου, ωστόσο δεν θα είναι η μοναδική χώρα που θα επισκεφθεί για τον εντοπισμό παικτών.

Υπάρχει η άνεση χρόνου και ο προπονητής, που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας με το τέλος της τρέχουσας σεζόν, θέλει να είναι απόλυτα βέβαιος για τις επιλογές του. Γνωρίζει πού «πονάει» περισσότερο η Ομόνοια και θα κινηθεί σε συγκεκριμένους στόχους. Θα θελήσει να εντάξει στο ρόστερ ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά αλλά και στα δικά του «θέλω» όσον αφορά στον τρόπο παιχνιδιού.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ