aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ο Ορτέγα επιβεβαίωσε τις ομάδες που θέλει να παίξει»

«Ο Ορτέγα επιβεβαίωσε τις ομάδες που θέλει να παίξει»

Σε κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε ο Μίκαελ Ορτέγα προ ημερών, καθώς βοήθησε σημαντικά στην δημιουργία παντοπωλείων ώστε να βοηθήσει την χώρα του στην δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται λόγω της πανδημίας που πλήττει τον πλανήτη.

Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, έχει στρέψει τα βλέμματα επάνω του καθώς σε σημερινό (23/4) ρεπορτάζ της χώρας με τίτλο «ο Ορτέγα επιβεβαίωσε τις ομάδες που θέλει να παίξει», αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Τις τελευταίες μέρες το όνομα του ακούγεται πολύ καθώς όλοι τον ευχαριστούν για την χρήσιμη βοήθεια που πρόσφερε σε όσους την χρειάζονταν».

Ο Ορτέγα, παραχώρησε και δηλώσεις τονίζοντας: «Δημιουργήσαμε περίπου 2000 παντοπωλεία, αλλά θα συνεχίσουμε να βοηθάμε ανθρώπους. Ο Θεός μου έδωσε μια καρδιά για να βοηθάω και είμαι τυχερός που έχω μια δουλειά που μου αρέσει. Έχω κατανόηση και γνωρίζω πως να χρησιμοποιώ τα χρήματα μου ώστε να αποταμιεύω και να βοηθάω τους άλλους».

Μάλιστα, ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Κολομβία, απαντώντας: «Έχω πάντα την ελπίδα ότι θα επιστρέψω στην Deportivo Cali (σ.σ. από’ κει άρχισε η καριέρα του) γιατί την έχω μέσα στην καρδιά μου. Στην Junior από την άλλη, της χρωστάω πολλά και πρέπει να είμαι ευγνώμων στη ζωή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ