aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Όρσουλιτς θα κάνει παρέα στον Καρλίτος

Ο Όρσουλιτς θα κάνει παρέα στον Καρλίτος

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σοβαρός είναι ο μυϊκός τραυματισμός που αποκόμισε ο Μάριν Όρσουλιτς -τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένεται να γνωστοποιηθούν σήμερα. Ο υψηλόσωμος Κροάτης αμυντικός θα χάσει σίγουρα τα προσεχή δύο ματς, με Καρμιώτισσα και Απόλλωνα.

Θα ακολουθήσει διακοπή του πρωταθλήματος λόγω αγώνων για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 και με την επανέναρξη, στις 15 Οκτωβρίου, ίσως να είναι σε θέση να επανέλθει στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Το ίδιο ισχύει και για τον Καρλίτος, που ως γνωστόν υπέστη θλάση β’ βαθμού.

Η απουσία του Όρσουλιτς αποτελεί πλήγμα, καθώς ο Νασιμέντο συνεχίζει να είναι… αδιόρθωτος, προβληματίζοντας την τεχνική ηγεσία. Δεν υπολογίζεται και ο Φιλιώτης. Σήμερα θα διαφανεί εάν ο Ντέρμπισαϊρ θα προλάβει να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου. Το ίδιο ισχύει και για τους Σοϊλέδη και Χριστοφή που θα δοκιμάσουν τις προσεχείς μέρες να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ