aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ ορατός κίνδυνος και η απόφαση του Μιλόγεβιτς

Ο ορατός κίνδυνος και η απόφαση του Μιλόγεβιτς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Τη νίκη που τόσο πολύ ήθελε πήρε η Ομόνοια κόντρα στον Απόλλωνα, αλλά έχασε δύο σημαντικούς ποδοσφαιριστές ενόψει του νέου ντέρμπι που ξεπροβάλλει, απέναντι στην Ανόρθωση.

Οι Ρούνιε και Φλορέσκου «κιτρινίστηκαν», συμπλήρωσαν δύο κάρτες και θα παρακολουθήσουν από την κερκίδα το ντέρμπι με την «Κυρία».

Το θέμα όμως που προκύπτει για τους πράσινους είναι αυτοί που βρίσκονται στο όριο και δεν είναι λίγοι. Ούτε λίγο ούτε πολύ, έξι ποδοσφαιριστές έχουν δεχθεί μία κάρτα στα πλέι οφ και αν δεχθούν άλλη μία αυτομάτως δεν θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο αμέσως επόμενο παιχνίδι.

Αυτοί είναι οι Χαφέζ, Ρομαρίκ, Καρλίτος, Κιρμ, Σέρινταν και Ρουσιάς. Οι πέντε εκ των έξι, είναι βασικές μονάδες και ενδεχόμενή απώλειά τους δημιουργεί πρόβλημα. Φυσικά, όλα τα παιχνίδια που απέμειναν μέχρι το φινάλε είναι σημαντικά και η τεχνική ηγεσία δεν είναι διατεθειμένη να προφυλάξει κάποιον από τους προαναφερθέντες.

Ήδη, την προηγούμενη αγωνιστική εκτός ήταν ο Εζέ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και είναι διαθέσιμος ξανά, ενώ η Ομόνοια έχασε ώς τώρα τους Μαργκάσα και Οικονομίδη, που απουσίασαν στο ματς με την ΑΕΚ λόγω δύο κίτρινων και τον Χαφέζ που αποβλήθηκε με τη Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ