aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ο Ντάρμπισαϊρ... έσωσε τον Νταμπίζα»

«Ο Ντάρμπισαϊρ… έσωσε τον Νταμπίζα»

Mε αυτό τον τίτλο, η ιστοσελίδα contra.gr κάνει αναφορά στο σαββατιάτικο παιχνίδι της Ομόνοιας με την Καρμιώτισσα, τονίζοντας ότι ο Άγγλος επιθετικός έβγαλε από τη δύσκολη θέση τον Ελλαδίτη τεχνικό διευθυντή των “πρασίνων”.

Αναλυτικά τα όσα σημειώνει η ιστοσελίδα:

“Από του χάρου τα δόντια γλίτωσαν Ομόνοια και Νίκος Νταμπίζας την 5η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Κύπρου. Το “τριφύλλι” με την ελληνική άμυνα (Κωνσταντινίδης, Βύντρα, Παντελιάδης) βρέθηκε να χάνει 2-1 και μάλιστα το σκορ παραλίγο να μεγαλώσει επικίνδυνα!

Τελικά στο 58ο λεπτό ο Κάρβερ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο του Σίλβα Κλέιτον και Ματ Ντάρμπισαϊρ, με αποτέλεσμα να έρθει η ανατροπή. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ισοφάρισε στο 73′ με την… κοιλιά, ενώ στο 80ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στην Ομόνοια. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Μαργκάκα στο 84′.

Την επόμενη μέρα, χαλαρός και άνετος ο Ματ πήρε την φαμελιά και πήγε για βουτιές στην θάλασσα, ανεβάζοντας μάλιστα και ποστ στο instagram, ενώ ο Νίκος Νταμπίζας εθεάθη στο Περιστέρι για το ματς του Ατρόμητου με τον Αστέρα (1-0)”.

Proudest dad on earth . Love my boys , #larnaca #cyprus #makenzy #makenzybeach #familyday #twins #8 #3

A photo posted by matthew2727 (@mattderbyshire27) on

?

A photo posted by matthew2727 (@mattderbyshire27) on

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ