aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ο Ντάρμπισαϊρ έριξε τις απολαβές του και είναι προσβάσιμος»

«Ο Ντάρμπισαϊρ έριξε τις απολαβές του και είναι προσβάσιμος»

Δεν κουράζονται στην Ελλάδα να συντηρούν θέμα μετεγγραφής του Ματ Ντάρμπισαϊρ στον Παναθηναϊκό. Νέο δημοσίευμα στην Ελλάδα επαναλαμβάνει ότι ο Άγγλος επιθετικός της Ομόνοιας είναι στις σκέψεις του Γιώργου Δώνη, επικαλούμενο μάλιστα πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην Κύπρο.

Κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν έγινε, αλλά ο ίδιος ο Ντάρμπισαϊρ μιλώντας στο ραδιόφωνο του Active δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα όσα φημολογούνται για τον Παναθηναϊκό και είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Ο εκλεκτός του Γκόμεθ για τον πάγκο της Ομόνοιας και η «σκούπα»

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας pagenews.gr

Δεν πάει αρκετός καιρός που οι Κύπριοι έφεραν στην επιφάνεια το όνομα του Ματ Ντάρμπισάιρ και το ενδεχόμενο να ενδιαφερθεί ο Παναθηναϊκός για τον Βρετανό, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Νίκο Νταμπίζα.

Ο Νταμπίζας έχει εξαιρετική άποψη για τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, ο οποίος στον Παναθηναϊκό του… μισού σέντερ φορ, θα αποτελούσε πολυτέλεια. Παίκτης που έχει το εύκολο γκολ, με εμπειρία, με βρετανικό στυλ παιχνιδιού. Ένας εξαιρετικός επιθετικός, που το είχε δείξει και στον Ολυμπιακό.

Θετική άποψη για την παίκτη έχει και ο Γιώργος Δώνης. Δεν θα έλεγε «όχι» δηλαδή σε ενδεχόμενο απόκτησής του. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι «πράσινοι» δεν έχουν πολλές επιλογές, ούτε και πολλές δυνατότητες όσον αφορά τον οικονομικό τομέα. Ο Ντάρμπισάιρ έχει ρίξει τις απολαβές του και είναι «προσβάσιμος».

Ωστόσο, το τριφύλλι πρέπει να περιμένει την οριστική απόφαση της UEFA σχετικά με τις μεταγραφές. Στον Παναθηναϊκό ισχυρίζονται ότι δεν έχει έρθει ακόμα χαρτί από την UEFA που να απαγορεύει τις μεταγραφές. Και προσπαθούν να εντοπίσουν στόχους και στο εξωτερικό. Ωστόσο, αν αυτό φτάσει, τότε δεν θα μπορούν να κάνουν μεταγραφή ξένου παίκτη και αναγκαστικά θα πάνε σε ελληνική επιλογή. Άρα είναι αναγκασμένοι να περιμένουν τις εξελίξεις και απ’ αυτό το μέτωπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ