aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ο Νταρμπισάιρ είναι η επιτομή του στράικερ»

«Ο Νταρμπισάιρ είναι η επιτομή του στράικερ»

Ένας από τους μεγάλους θρύλους του ελληνικού μπάσκετ, ο Νίκος Φιλίππου, αποθεώνει τον Ματ Νταρμπισάιαρ!

Με 30 χρόνια παρουσίας στο μπάσκετ, με μοναδικά ρεκόρ σε Άρη, ΠΑΟΚ, Εθνική Ελλάδας, ο Νίκος Φιλίππου που χώρεσε και στο τραγούδι των Γκάλη – Γιαννάκη, εξιστόρησε τη συναρπαστική ζωή του σε μια Unique συνέντευξη στον Γιάννη Φιλέρη.

Από ball boy στους αγώνες του ΠΑΣ Γιάννενα, ο Νίκος Φιλίππου, τώρα είναι συχνός θαμώνας στο Στάδιο Καραϊσκάκης, φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού.

Ποιος είναι ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής; «Μου άρεσε πολύ ο Νταρμπισάιρ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον άφησε ο Ολυμπιακός. Ήταν η επιτομή του στράικερ. Είχε σουτ, είχε κεφαλιά. Έβαλε γκολ με τη μύτη στραβωμένη και πήρε το Κύπελλο.

Έβαλε γκολ και άφησε άγαλμα όλο το ΟΑΚΑ, μπήκε στο 85′ και έβαλε δύο γκολ, ήταν καθαρόαιμος Άγγλος σέντερ-φορ. Έπρεπε να μείνει, κατά τη γνώμη μου. Πολλούς παίκτες τους καταλαβαίνεις, με το πώς πιάνουν την μπάλα. Ο Καρντόσο δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ