aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Νταμπίζας έκανε το πρώτο βήμα

Ο Νταμπίζας έκανε το πρώτο βήμα

Την παραμονή του Αντρέ Σκέμπρι στην ομάδα ευνοεί ο Νίκος Νταμπίζας σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Sportday».

Ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής διεμήνυσε στον Μαλτέζο φορ πως θέλει να τον κρατήσει στην Ομόνοια και πως με την επιστροφή του στην Κύπρο θα του καταθέσει επίσημη πρόταση για να παραμείνει.

Ο 30χρονος πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει σήμερα τα γενέθλια του, βρίσκεται εδώ και μέρες στην πατρίδα του, αφού αύριο παντρεύεται.

Ο Σκέμπρι τόνισε πολλές φορές στο παρελθόν πως θέλει να παραμείνει στο «τριφύλλι» και αν η πρόταση που του γίνει θα τον ικανοποιήσει, τότε θα αποτελέσει μέρος στη «νέας εποχής» που θα μπει η Ομόνοια.

Υπενθυμίζουμε τη δήλωσε του Νταμπίζα για το θέμα Σκέμπρι: «Του έκανε πρόταση η ομάδα, δεν έγινε αποδεκτή. Όμως του εξήγησα πως ξεκινάμε από μηδενική βάση. Το πως θα καταλήξει όλο αυτό θα το μάθουμε σύντομα και επίσημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ