aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ο Νταμπίζας είναι από τους λίγους»

«Ο Νταμπίζας είναι από τους λίγους»

Για το πέρασμα του από την Κύπρο και την Ομόνοια, αλλά και για τον σοβαρό τραυματισμό που είχε την περυσινή σεζόν, αναφέρθηκε με συνέντευξη του ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Αναφέρθηκε τόσο στη φετινή σεζόν και το πέρασμα του ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Ομόνοια, την επιστροφή του στον «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους.

Πόσο δύσκολο ήταν για σένα μετά την περσινή ατυχία να πρέπει να βρεις ομάδα για να αγωνιστείς ως δανεικός; «Ο τελευταίος τραυματισμός δεν είχε καμία σχέση με τους άλλους. Όταν σκέφτεσαι πως θα είσαι 6-8 μήνες εκτός, σου φαίνεται… βουνό! Λες δύσκολα να το ξεπεράσω. Πίστευα όταν έγινα καλά όταν θα έπαιρνα ευκαιρίες, αλλά δε μου δόθηκαν.  Ευχαριστώ τον κ. Νταμπίζα που πήγα στην Ομόνοια, είναι από τους λίγους ανθρώπους στο ποδόσφαιρο που σου λένε τα πράγματα όπως είναι».

Σε πίκρανε τότε η στάση του ΠΑΟΚ; «Όταν τον περασμένο Αύγουστο μου είπαν πως θα πας δανεικός σίγουρα πικράθηκα, δε μου φάνηκε σωστό, κάτι δε μου κόλλαγε. Να είμαι 8-9 μήνες εκτός χωρίς να έχω παίξει και ξαφνικά να μου λένε βρες ομάδα. Ένιωσα εκτεθειμένος και σκέφτηκα ποια ομάδα να βρω; Τώρα σκέφτομαι πως ευτυχώς πήγα στην Ομόνοια.  Κέρδισα πολλά. Ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής το είδαν από τη δική τους οπτική».

Κρατάς κάτι θετικό από τις δύσκολες στιγμές με τους τραυματισμούς σου; «Ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Μετά τον χιαστό είδα διαφορετικά τη ζωή, όχι μόνο το ποδόσφαιρο. Εκτιμάς τι μπορείς να κάνεις όταν έχεις την υγεία σου. Πλέον προστατεύω περισσότερο τον εαυτό μου και δουλεύω παραπάνω την ατομική βελτίωση».

Ποιο είναι το συμπέρασμα σου από τη σύγκριση του κυπριακού και του ελληνικού πρωταθλήματος;  «Στην Κύπρο εκτός από τις παραδοσιακά μεγάλες ομάδες κι οι μικρότερες επενδύουν για να είναι ανταγωνιστικές. Στα πλέι οφ στην Κύπρο παίζεις μεγάλα ντέρμπι με πολύ κόσμο και από τις δύο ομάδες στο γήπεδο. Είναι κάτι που δεν έχουμε στην Ελλάδα κι είναι πολύ ωραίο. Η διαφορά με το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μικρή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ