aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ «Ντάμπι» έχει το… ελεύθερο

Ο «Ντάμπι» έχει το… ελεύθερο

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Πέρα από την αξιολόγηση υποψήφιων προπονητών, όπως αποκάλυψε προ ημερών το «Goal», ο «Ντάμπι» είναι σε αναζήτηση ατόμων που θα στελεχώσουν το νέο τεχνικό τιμ.

Η διοίκηση της Ομόνοιας έδωσε το ελεύθερο στον Νίκο Νταμπίζα να πάρει αποφάσεις που αφορούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής παρακολούθησε αρκετά παιχνίδια των πρασίνων στη λήξασα σεζόν και έχει σχηματίσει άποψη για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Ο «Ντάμπι» άρχισε ήδη τις επαφές και συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και τους οποίους επιθυμεί να κρατήσει στο ρόστερ, καθώς επίσης και με αυτούς που δεν βρίσκονται στα πλάνα του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Μόλις υπάρξουν οριστικές αποφάσεις το Διοικητικό Συμβούλιο θα ενημερωθεί σχετικά, προκειμένου να προχωρήσει τα διαδικαστικά θέματα, είτε έχουν να κάνουν με ανανέωση συνεργασίας είτε με διακοπή συμβολαίου κάποιου παίκτη.

Το οικονομικό θα παίξει σημαντικό ρόλο στις όποιες αποφάσεις παρθούν, πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, αφού στόχος του τεχνικού διευθυντή των πρασίνων είναι να μην ξεφύγει από τις οικονομικές δυνατότητες του συλλόγου. Υπενθυμίζουμε ότι με τον Σκέμπρι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό προκειμένου να επέλθει η συμφωνία, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη εάν ο Ασίς θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ή θα συνεχίσει για ακόμη έναν χρόνο.

«Έλε» και Βενετίδης

Τις τελευταίες ημέρες πολλά ονόματα προπονητών έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι οποίοι φέρονται ως υποψήφιοι για τον πάγκο της Ομόνοιας. Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα, οι Ελευθερόπουλος και Βενετίδης προτάθηκαν στους πράσινους ως τεχνικό δίδυμο. Ωστόσο, τίποτα δεν επιβεβαιώνεται, με τις επόμενες ημέρες να είναι καθοριστικές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ