aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ο Νούνο δεν φάνηκε συνεπής και δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του»

«Ο Νούνο δεν φάνηκε συνεπής και δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του»

Η διοίκηση της Ομόνοιας εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιείται πως δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία του «τριφυλλιού» με τον Νούνο Ασίς, δημοσιεύοντας μάλιστα τους λόγους που ώθησαν τη διοίκηση σε αυτή την απόφαση, ρίχνοντας την ευθύνη στον Πορτογάλο έμπειρο μέσο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των πρασίνων

«Όσον αφορά στο ζήτημα της ανανέωσης της συνεργασίας της Ομόνοιας με τον Νούνο Ασίς, με αίσθημα ευθύνης προς το Σωματείο, επιθυμούμε να αναφέρουμε τα ακόλουθα:

Μετά τον τελικό κυπέλλου της 18ης Μαΐου 2016, το Σωματείο μας, αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσφορά του Νούνο Ασίς, του υπέβαλε πρόταση για ανανέωση συνεργασίας, για ακόμη μία αγωνιστική περίοδο.

Ο Νούνο Ασίς, στη συνάντηση που είχε με τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας μας, κ. Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος χειρίζεται όλα τα θέματα προγραμματισμού και διαπραγματεύσεων, ζήτησε κάποιο χρόνο για να σκεφτεί την πρόταση που του υποβλήθηκε και ακολούθως, την αποδέχτηκε προφορικά.

Ωστόσο, ζήτησε μία μικρή παράταση πριν επισημοποιηθεί η συνεργασία, καθώς ήθελε να διευθετήσει προσωπικές του υποθέσεις, με τον συνέταιρό του, στην Πορτογαλία.

Το Σωματείο μας αποδέχτηκε το αίτημα του Νούνο Ασίς και του έδωσε μία βδομάδα διορία για να επισημοποιήσει τη συνεργασία. Αυτή η διορία έληγε τη Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016.

Μέχρι την Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016, το Σωματείο δεν είχε λάβει καμία απάντηση από το Νούνο Ασίς.

Ακολούθως, ο Τεχνικός Διευθυντής επικοινώνησε μαζί με τον ποδοσφαιριστή, υπενθυμίζοντάς του τα χρονοδιαγράμματα που είχαν συμφωνηθεί. Στην επικοινωνία αυτή, ο Νούνο Ασίς ζήτησε ακόμη λίγες μέρες διορία, προκειμένου να διευθετήσει το συγκεκριμένο ζήτημα για το οποίο είχε ταξιδέψει στην Πορτογαλία.

Το Σωματείο αποδέχτηκε εκ νέου και αυτό το αίτημα του ποδοσφαιριστή, δίνοντάς του νέα διορία για να επισημοποιήσει τη νέα συνεργασία, μέχρι την Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016. – Μέχρι τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Νούνο Ασίς δεν έχει δώσει ακόμη την τελική του απάντηση στο Σωματείο μας και συνεπώς δεν έχει επισημοποιηθεί η ανανέωση της συνεργασίας.

Όπως γίνεται κατανοητό, ήταν απαραίτητο για την ομάδα να γνωρίζει το κατά πόσο θα συνεχιζόταν η συνεργασία με το Νούνο Ασίς, προκειμένου να προχωρήσει ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Με βάση τα πιο πάνω, το Σωματείο μας, σεβόμενο την ομαλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και τους κανόνες που διέπουν την ποδοσφαιρική μας ομάδα, θεωρεί ως δεδομένο, με βάση τη στάση που τήρησε ο Νούνο Ασίς στα δύο χρονοδιαγράμματα που τέθηκαν, πως δεν θα συνεχιστεί η μεταξύ μας συνεργασία.

Το Σωματείο μας αναγνωρίζει την μεγάλη προσφορά του Νούνο Ασίς στην ομάδα μας και εκφράζει την επιθυμία όπως πραγματοποιηθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας προς τιμή του ποδοσφαιριστή, κάτι άλλωστε που προβλέπεται μέσα από το τελευταίο συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ