aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΟ Νικολάου έγινε Φελλάς στο Εθνικός-Ομόνοια, δεύτερη αλλαγή σε φιλικό!

Ο Νικολάου έγινε Φελλάς στο Εθνικός-Ομόνοια, δεύτερη αλλαγή σε φιλικό!

Αλλαγή διαιτητή προκύπτει στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (25/7) ανάμεσα στον Εθνικό Άχνας και την Ομόνοια στο Δασάκι. Αν και αρχικά είχε οριστεί ο Γιώργος Νικολάου ανακοινώθηκε από την ΚΟΠ ότι διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Φελλάς.

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Νικολάου τον Σεπτέμβριο του 2019 είχε σφυρίξει στον εκτός έδρας αγώνα της Ομόνοιας με την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος σ’ ένα ματς που προκλήθηκε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς Ομόνοιας για τη διαιτησία. Εκ τότε δεν είχε οριστεί ξανά σε παιχνίδι των πρασίνων. Είναι η δεύτερη αλλαγή διαιτητή σε φιλικό (!) παιχνίδι, αφού προηγήθηκε αυτή του Βασίλη Δημητρίου στο ματς της Ανόρθωσης με τον Απόλλωνα.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ

«Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους ορισμούς για το φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Ιουλίου και ώρα 18:00 στο Στάδιο Εθνικός Άχνας μεταξύ των ομάδων του Εθνικού και της Ομόνοιας Λευκωσίας.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Φελλάς
Βοηθοί διαιτητές: Νίκος Σαμάρας, Χρίστος Ε. Χρίστου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ