aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ νέος… συμπαίκτης της Ομόνοιας

Ο νέος… συμπαίκτης της Ομόνοιας

Την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την PIPERARIS SECURITY για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 ανακοίνωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας.

Αναλυτικά:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την PIPERARIS SECURITY για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, με προοπτική για επέκταση τα επόμενα χρόνια. Το λογότυπο της εταιρείας θα τοποθετηθεί στη δεξιά επωμίδα της επίσημης μας εμφάνισης.

Piperaris Security

Με 25 χρόνια εμπειρία, με ανθρώπινο δυναμικό πέραν των 40 ατόμων και με δίκτυο συνεργατών στην Κύπρο και το εξωτερικό, κατάφερε να γίνει πιστός συνεργάτης με τους πελάτες της με σκοπό την παροχή υψηλών προδιαγραφών ασφάλειας και προστασίας για κάθε ανάγκη.

Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας στηρίζεται σε γερές βάσεις θέτοντας μακροχρόνιους στόχους ενώ η φιλοσοφία της Piperaris Security παραμένει η ίδια, να συνεχίσει να βαδίζει παράλληλα με την παγκόσμια εξέλιξη της τεχνολογίας στα συστήματα ασφάλειας και ολοένα να διευρύνει την γκάμα προϊόντων της προσφέροντας υπηρεσίες πέντε αστέρων έχοντας ως στόχο την αξιόπιστη προστασία, ασφάλεια και επιτυχία των πελατών της.

Διαθέτει δύο εκθεσιακούς χώρους, εργαστήριο, κέντρο διαχείρισης και παρακολούθησης, αποθήκες υλικών και εξαρτημάτων σε Λεμεσό και Λευκωσία και εξυπηρετεί ολόκληρη την Κύπρο.

Τηλ: 77772288
Email: [email protected]
Διεύθυνση Λεμεσού: Λεωφώρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ 105Α, 3021 Λεμεσός
Διεύθυνση Λευκωσία: Λεωφόρος Σπύρου Κυπριανου 13 & 13Α, 1075 Λευκωσία Ιστοσελίδα:www.piperaris.com  Facebook Page: @Piperaris
Instagram: piperarisecurity

Καλωσορίζουμε την PIPERARIS στην μεγάλη οικογένεια της Ομόνοιας και εκφράζουμε την βεβαιότητα για μια άριστη, εποικοδομητική και επιτυχημένη συνεργασία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ