aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ νεαρός Καϊάφας θέλει το πρωτάθλημα!

Ο νεαρός Καϊάφας θέλει το πρωτάθλημα!

Την ΑΕΚ αντιμετωπίζει η Ομόνοια κάτω των 15 ετών το ερχόμενο Σάββατο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι», που ξεκίνησαν το πρωτάθλημα μετρώντας δύο νίκες σε δύο αγώνες, στοχεύουν σε άλλη μία επιτυχία.

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας, ο επιθετικός της ομάδας, Αλέξανδρος Καϊάφας.

«Η ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά το φετινό πρωτάθλημα και είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις, για να πάρουμε άλλο ένα τρίποντο το Σάββατο. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε σε κάθε αγώνα και να διορθώνουμε τα λάθη μας. Θεωρώ πως μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα» δήλωσε ο Αλέξανδρος Καϊάφας.

Το παιχνίδι της Ομόνοιας U15 με την ΑΕΚ, θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στις 09:00, στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ