aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑO ΜVP, η καθοριστική φάση και τα δύο πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια

O ΜVP, η καθοριστική φάση και τα δύο πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια

Μαυρίας ή Μποτεάκ; Τελικά Μαυρίας! Ο Ελλαδίτης πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ στη νίκη της Ομόνοιας με 2-0 επί της Νέας Σαλαμίνας σε συνδυασμό με τον Γάλλο. Ο Μαυρίας πήρε θέση στο αρχικό σχήμα κόντρα στις προβλέψεις και πέρα από το γκολ, με το οποίο άνοιξε το σκορ η Ομόνοια, είχε πολύ καλή παρουσία και έδειξε ότι θα αποτελέσει μια πολύτιμη μονάδα για την ομάδα του Μπεργκ.

Η καθοριστική φάση

Σημαντικό ήταν και το πρώτο γκολ αφού η Ομόνοια κατάφερε να παραβιάσει την εστία της Νέας Σαλαμίνας, που, αν και δέχθηκε πίεση, κρατούσε το μηδέν. Ωστόσο, το δεύτερο γκολ ήρθε οκτώ λεπτά μετά το πρώτο, με το οποίο η Ομόνοια πήρε σημαντικό προβάδισμα το οποίο, όπως φάνηκε στην εξέλιξη του αγώνα,  διαχειρίστηκε πολύ καλά.

Το σφύριγμα

Καλή η διαιτησία του Λούκα Σωτηρίου. Σε δυο περιπτώσεις που ζήτησε η Ομόνοια πέναλτι, ήταν σωστός και άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί. Στο 20’ μετά από μπαλιά του Μποτεάκ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ρέινολντς, το οποίο ήταν κοντά στο σώμα του και ο διαιτητής έκρινε ότι δεν υπήρχε παράβαση. Επίσης, στο 67’ ο Γκόμεθ έπεσε εύκολα στην περιοχή και δεν υπήρχε παράβαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ