aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ μούχτης επέθανε...

Ο μούχτης επέθανε…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Άκουσον άκουσον… Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στην Ομόνοια για την απόκτηση του Φάνου Κατελάρη χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα! Το αθηναϊκό «τριφύλλι» θέλοντας να εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις, δηλαδή την επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί εκτός Κύπρου, αλλά και το γεγονός ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον επόμενο Ιούνιο, κάτι που σημαίνει πως ο ίδιος έχει το δικαίωμα να υπογράψει όπου θέλει ως ελεύθερος τον Γενάρη του 2020, ζήτησε τον Κατελάρη… «μούχτιν ζίχτιν»! Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, η απάντηση που πήρε από τη διοίκηση του «τριφυλλιού» της Λευκωσίας ήταν ένα μεγάλο «όχι»!

Διαβάστε επίσης: Πρόταση για Κατελάρη, τα δεδομένα με Αρτυματά

Η πρόταση κρίθηκε ως υποτιμητική μέχρι εκεί που δεν πάει. Γιατί ένα πράγμα είναι να θες έναν παίκτη και να αναμένεις από τον ίδιο να βρει λύση να αποχωρήσει για να έρθει στο δικό σου ρόστερ, και άλλο να κανείς πρόταση χωρίς να θες να πληρώσεις! Είναι ολίγον υποτιμητικό και για τον ίδιο τον παίκτη.

Δεν λέω, μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός με τεράστια ιστορία πίσω του. Πολλοί παίκτες θα ήθελαν να φορέσουν τη φανέλα του, όμως αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα. Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι ενδεχόμενη παρουσία για τον Κύπριο πολυθεσίτη άσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, ίσως αποτελέσει την ευκαιρία που έψαχνε, το διαβατήριο, για το παραπάνω βήμα στην καριέρα του. Είναι όμως τέτοιες στιγμές που ο καθένας καλείται να βάλει στη ζυγαριά τα πάντα και να αποφασίσει.

Διαβάστε επίσης: Θέλει το… δεξί του χέρι στην Ομόνοια ο Μπεργκ

Η Ομόνοια τα ζύγισε, και κατά την γνώμη μου καλά έκανε και πήρε την απόφαση να τον κρατήσει στο δυναμικό της με τον κίνδυνο να τον χάσει σε έξι μήνες από σήμερα δωρεάν, παρά να τον χαρίσει. Στο πίσω μέρος του μυαλού των διοικούντων τους «πράσινους», φαίνεται πως υπάρχει και η πιθανότητα να δεχθούν κάποια καλή οικονομικά πρόταση μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Είτε αυτή θα είναι από τον Παναθηναϊκό, είτε από άλλη ομάδα της Κύπρου ή του εξωτερικού.

Εξάλλου, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα μας «GoalNews», και η ΑΕΚ Λάρνακας εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του Φάνου Κατελάρη και γίνεται σκέψη για επισημοποίηση του ενδιαφέροντος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ