aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Μότι αποκαλύπτει (και) συστάσεις σε Ομόνοια για Εζρά και γνώμη του Αρούς

Ο Μότι αποκαλύπτει (και) συστάσεις σε Ομόνοια για Εζρά και γνώμη του Αρούς

Ο ισραηλινός δημοσιογράφος Μότι Πασατσέσκι, ο οποίος εργάζεται στην ιστοσελίδα «sport5.co.il» και αποκάλυψε στις 18:55 ώρα Κύπρου (και Ισραήλ) την είδηση ότι ο ποδοσφαιριστής της Χάποελ Μπερ Σέβα, Χεν Εζρά είναι σε προχωρημένες επαφές με την Ομόνοια για συνεργασία, έδωσε στη δημοσιότητα και άλλες λεπτομέρειες για την απόφαση του 30χρονου μεσοεπιθετικού να επιλέξει το «τριφύλλι».

Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του, το οποίο τιτλοφορείται «Πρώτη ενημέρωση: Ο Εζρά σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ομόνοια», αναφέρει τα ακόλουθα: «Ο Χεν Εζρά βρίσκεται σε μια προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ομόνοια Λευκωσίας και ζήτησε πριν από μία ώρα να φύγει την ομάδα που απόψε δίνει αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα για το στο Cup Toto», γράφει.

Διαβάστε επίσης: Στο Ισραήλ αποκαλύπτουν επαφές της Ομόνοιας με τον Εζρά (video)

Και συνεχιζει: «Η Ομόνοια, η οποία έπαιξε εναντίον της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ σε προπονητικό φιλικό έλαβε πολύ καλές συστάσεις για τον Εζρά, ο οποίος συμβουλεύτηκε και παίκτες που έπαιξαν στην Κύπρο, συμπεριλαμβανομένου του πρώην συμπαίκτη του Αριέλ Αρούς. Η Ομόνοια θεωρείται μία από τις πιο οικονομικά οργανωμένες ομάδες στην Κύπρο και μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του γειτονικού νησιού. Αν ο Εζρά υπογράψει μαζί της, θα είναι ο επόμενος Ισραηλινός μετά τον Αμίρ Αγκάγιεφ που έπαιξε τη σεζόν 2016/17».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Αποκάλυψη ή ανακάλυψη;

Το ρεπορτάζ καταλήγει ως εξής: «Η Εζρά, ο οποίος είχε πρόσφατα διαπραγματεύσεις με την Μακάμπι Νετάνια, δεν υπέγραψε λόγω διαφοράς στο οικονομικό. Ο παίκτης, ο οποίος έχει συμβόλαιο για μια άλλη σεζόν στην Χάποελ Μπερ Σέβα, θα μετακομίσει στην Κύπρο χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ