aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ μεσσίας και «αν ήταν άλλος από τον Χριστοφή» (vid)

Ο μεσσίας και «αν ήταν άλλος από τον Χριστοφή» (vid)

Πίστωση χρόνου για να χτίσουν σε στέρεες βάσεις την ομάδα που όλοι θέλουν στην Ομόνοια ζήτησε ο Πάμπος Χριστοδούλου, που επισήμανε πως στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν Μεσσίες. Κάλεσε τον κόσμο να κάνει υπομονή, μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ενώ για άλλη μια φορά έκανε αναφορά στα λάθη που στοίχισαν στην ομάδα σημαντικούς βαθμούς.

«Κανένας δεν είναι ευχαριστημένος με τη συγκομιδή των βαθμών μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με τι έχει δώσει η ομάδα, σίγουρα θα έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς. Κάποια ατομικά λάθη και άλλα τα οποία προσπαθούμε καθημερινά στις προπονήσεις να τα αποβάλουμε μας στέρησαν βαθμούς. Είναι απίστευτο, χάνονται εύκολα βαθμοί. Είναι αποδεκτό ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας σε όλα τα παιχνίδια. Δυστυχώς, όμως, τα λάθη μάς στοίχισαν και δεν έχουμε τους βαθμούς που έπρεπε να έχουμε», σχολίασε αρχικά.

Και ακολούθως έκανε αναφορά στο γεγονός ότι η τύχη τούς γύρισε την πλάτη: «Εάν δείτε και τις υπόλοιπες ομάδες, αυτές που πρωταγωνιστούν, παίρνουν βαθμούς τα τελευταία λεπτά ή με πιο λίγες ευκαιρίες κερδίζουν παιχνίδια. Δυστυχώς μας κατατρέχει η ατυχία, μας γύρισε σε αρκετά παιχνίδια την πλάτη η τύχη, αλλά μέσα από τη συνεχή δουλειά αυτά θα διορθωθούν και σε βάθος χρόνου η Ομόνοια θα παρουσιάζεται καλύτερη και θα κερδίζει τους βαθμούς που της αξίζουν».

Ο πρόεδρος, Αντώνης Τζιωνής, την επομένη του ματς με τον Άρη σε δήλωσή του, ξεκαθάρισε ότι στο πλάνο για επιστροφή σε πρωταγωνιστική πορεία θα είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του.

Ο Κύπριος τεχνικός τοποθετήθηκε: «Αν ήθελα, μπορούσαν να ήμουν κάπου αλλού. Ωστόσο, ήθελα να έρθω στην Ομόνοια γιατί ήταν κάτω από δύσκολες στιγμές. Συμφωνήσαμε με τη διοίκηση να χτίσουμε τη νέα Ομόνοια. Δεν αλλάζει ο στόχος, που σε κάθε παιχνίδι, είτε εντός είτε εκτός και με οποιονδήποτε αντίπαλο, είναι η νίκη. Είναι μεγάλη τιμή για μας να πιστεύει η διοίκηση στη δουλειά μας, έστω κι αν η ομάδα δεν πήρε αυτό που της άξιζε. Η πίστη αυτών των ανθρώπων με κάνει εμένα και τους συνεργάτες μου ακόμη πιο δυνατούς και αποφασισμένους να δουλέψουμε μέχρι τέλους για να μπορέσει η Ομόνοια να φθάσει εκεί που όλος ο κόσμος τη θέλει».

Και εξήγησε: «Δηλαδή, να είναι μια ομάδα η οποία να παίρνει πρωταθλήματα, να διεκδικεί και να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ομάδες δεν χτίζονται από τη μια μέρα στην άλλη. Χρειάζεται κόπος, χρόνος, θυσίες. Παρά τα προβλήματα που υπήρχαν στην Ομόνοια τα προηγούμενα χρόνια, δεν φοβήθηκα και ήρθα εδώ για να δουλέψω. Είμαστε άνθρωποι, θα κάνουμε λάθη, όμως είμαστε σε καλό δρόμο. Βρήκαμε αρκετούς καλούς παίκτες στους οποίους η Ομόνοια μπορεί να στηριχθεί και να χτίσει για τα επόμενα χρόνια».

Αναφερόμενος στην τρέχουσα σεζόν, επισήμανε: «Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να πάει όσο πιο ψηλά η Ομόνοια και να κάνει τον κόσμο ευτυχισμένο. Είναι αυτό που θέλουμε όλοι και το έχει δείξει και η διοίκηση με την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου και τους συνεργάτες μου. Είμαστε μια οικογένεια και είναι κάτι που χρειάζεται η Ομόνοια για να δει καλύτερες μέρες».

Καταλήγοντας, έστειλε και το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας: «Η αγάπη που δείχνει στην ομάδα είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Το μήνυμα μου είναι, υπομονή. Κάποιοι ίσως να το έλαβαν λάθος, ότι ήρθε ο Μεσσίας για να πάρει πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν Μεσσίες στο ποδόσφαιρο. Ομάδες χτίζονται με σταθερά βήματα και γερά θεμέλια. Να είναι κοντά στην ομάδα και αυτό που υπόσχομαι είναι να χτίσουμε σταδιακά μια ομάδα που να τη χαίρεται ο κόσμος. Εύχομαι να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ